Enjoy

Jag måste säga att 2010 har varit ett händelserikt år. Massor av skoj men tyvärr en del missöden med. Året kunde absolut varit bättre. Men nu ska jag inte sitta här och klaga.
Jag pluggade med Natta i Växjö ett tag, massa simmning med Susse jobbade som lokal vårdare, hemmafester, åkte till Tunisien med Sandra och träffade underbara människor, började jobba på resursenheten som barnskötare, återvände till gatuköket och jobbade med trevliga och mindre om tycka männniskor, mer hemma fester, körde till Göteborg med My och såg Green Day, umgicks med Susse, Tältade på midsommar, satt barnvakt, jobbade med mysmatchen, fick jobb på C&L, åkte till älskade brodern i England, Snön kom och gav sig aldrig av, bakade enligt traditionen pepparkakor med Emelie hos mormor och morfar, julen kom och jag fick en massa paket.
Nu tror jag att jag har fått med det mesta. (av de bra bitarna) så slänger upp lite relaterade bilder (helt i oordning, ni får överleva.;) ). Enjoy!

Miss you...

New new new :)

Ny design, ny tv och snart nya glasögon.
God natt.

Fuck facebook

Vad tycker du om röda strumpor?


Just nu mår man inte allt för bra. Ont hela kroppen då jag försöker hosta upp lungorna men inte riktigt lyckats än. Men vem vet kanske snart. Skallen bankar mer än den valigtvis gör när man blir sjuk och det är bara hemskt. Vad gör man?

Botar mig själv med serier och en mysig säng. Oh dumma skalle. Nu tänker vi glada tankar! Lägenhet, lägenhet, lägenhet. Inredning, inredning, inredning. Flytt, flytt, flytt. JUL, JUL, JUL!! All better now...


På tal om ingenting, jag tycker inte om röda strumpor.

1 December

Ibland säger bilderna allt. Hahah. Lily ÄLSKAR verkligen snön.
Men tyvärr tycker inte snön om Lily. Haha. Min sötis.

RSS 2.0