My underwater camera

Hade en härligt kväll med My, Matilda, Monica och Hanna. Grillning, jag åt typ massor och blev inte mätt. Jag äöt sjuk. Skrattade, badade och fjantade oss. Bildbevis längre ner. Såg på prinsen av egypten, sjöng singstar och bara hade jävligt roligt. När de andra stack stannade jag kvar hos Matilda och kollade på någon sjuk dokumentär. Ibland undrar jag hur folk tänker.

















Ikväll ska jag hem till kusinen på maskerad med Afrika som tema. Är sjukt trött och itne på humör men vad gör man inte för kusinvitamin. Funderar på att klä ut mig till babian. Blir det bra?

Tomorrows gonna be fun

Härligt, härligt. Soffan är såld och blir hämtad i nästa vecka vilket innebär att jag ska åka till ikea och inhandla en ny underbar en snart. Imorgon blir det jobb i borrby med e rolig mathändelse. Synd bara att jag börjar bli sjuk men det struntar vi i för efter jobbet bär det av till Matilda för en härlig kväll med gatukökarna.  

På lördag är det dags för Afrika fest hos emelie och jag vet fortfarande inte vad jag ska klä ut mig till Funderar stark på babian. xP Eller kanske en palm? hahaha Förslag någon?

IKEA

Dagen har spenderats på IKEA och jag har förälskat mig i denna underbara KIVIKS soffa. Klar röd. Visst är den bara underbar. Provsatt/låg den och ville ta den med hem bums. Den ska iaf hem till mig snarast.

Nu är vi på väg hem till Farmor och Gunnar. Gunnar fyller år och ska firas så det blir väl lite mat och så. Sötis är också med. :)

Angående pluggandet och boendet i kristianstad så tror jag inte det blir något med det. Lusten fins helt enkelt inte där. Jag var och kolla de på ett boende igår men det var inget som föll mig i smaken. Rummet var jättefint men jag tycker man kan begära en ordentlig spis med ugn och inte två kokplattor när man ska vara tre och dela på det. Men men som sagt har ingen motivation att plugga just nu. Visst vill jag jobba med barn men jag tycker tre och ett halv år är lite för myclet för mig. Jag ska nog se till att riktigt ge mig på jobbsökandet istället. Jag vill faktist jobba. Det är mer jag.


can't sleep anymore

Jag är sjukligt arbetsskadad. Efter att ha arbetat sex dagar och ska ge mig in på den sjunde i rad kan jag nu inte tänka på annat en gatuköket, menyerna, maten och beställningarna. Allt snurrar runt i huvudet och gör det omöjligt att somna om. Jag har legat vaken i ca wn och en halv timme och har därför nu gett upp allt hopp på att få sova mer. Jag har blivit vrålhungrig av att bara ligga där och tänka på mat och har därför berstämmt mig för att äta en macka med ett glas oboy. Och som om det inte var nog med allt tänkandet på mat blir jag terroriserad av en mygga som jag inte lyckas ha ihjäl. Känns lyckat att jag ska börja jobba om fyra timmar. Nej !


Dinner and a movie

Det har inte hänt allt för mycket de senaste dagarna, mest jobb och sånt. Idag har jag dock varit ledig och bara njutit av det. Ikväll ska jag ut och äta med Anders och sen blir det bio, trevligt värre. (:

Igår fylde lillebror vuxen (var bara tvungen att nämna det).

Det blir nog lite tvspel med ikväll, som vanligt när man träffar Anders. Det gillar vi. (Jag förstår bara inte varför jag alltid dör. :/ haha)

Imorgon blir det frissan. Therese Larsson. Håret ska få lite ny fräsh färg. Like like.

Nä nu får jag ta och köra innan jag blir sen (som vanligt).


BOOOM

Pratar med Anders, alltid trevligt. Speciellt när jag är övertrött till tusen. BOOOOM !! Muahahah. Funny stuff.


Visst är Lily bara underbart söt?


Dagen har iaf spenderats med systemkameran, handboll och mobilen. Har även upptäckt att vickes tänder börjat ruttna¨, som tur är äter han fortfarande men han behöver hjälp. Tråkigt nog, (det är inte starkt nog men iaf) verkar det som om alla vetrinärer vill avliva i detta skicket så vi håller tummarna för vetrinären i Degeberga. Älskar min Kisemise.


Don't even bother

Nu är jag så jävla trött på dig. För det är bara synd om dig. Jepp alla tycker så synd om dig. Som om inte jag haft det jobbigt av det här. Men skit i det. Jag ville verkligen fortsätta vara din vän, dt ville jag. Men nu, nä tveksamt. Vi har inte pratat på en och en halv vecka, du tror inte att det kan hända saker då. Saker som jag hade velat berätta för dig. Tex Mamma fick iden att jag kunde flytta, mina föräldrar hjälper till med hyran. Jag har undansatta pengar som med kan hjälpa till. Det visste du inte. Inga studie lån här inte. Så nästa gång innan du säger någit ta reda på alla fakta. Eller ännu bättre låt mig vara. Jag orkar inte med dig mer.


Sunset


Nu bär det av hem till Myspys :)


thats that

Kvällen har spederats hos Johanna :)
Fixade även bloggen åt henne. Så den snygga men enkla designen har jag fixat. Tillfälligt men den kommer bli snyggare.

rydnemalm 

Time flies by

Dagen har bara sprungit iväg. Frukost vid elva och sedan en snabb runda med Lily innan det bar av in till Malmö med mamma. Vi skulle hämta upp lillebror som kommit hem från italien men först blev det lite snabb shopping och en subway. Tänkte efter det köra hem till My men jag vet inte var tiden tog vägen så det han jag inte med. (Det var inte det enda som itne hans med idag, skärpning) Kom hem, sökte några lägenheter och sedan bar det av till Ystad igen för att möta upp Ingrid. Lite mat och sedan bio (Ingrids födelsedagspresent). En toppen kväll må jag säga. Den var behövlig efter de senaste dagarna. Vi såg för den delen Inception och den rekomenderas starkt!

Imorgon ska jag försöka hinna med städning, jobbsök, UM, stranden och My om hon vill ses. Prio ett, Myspys. <3


RSS 2.0