Tomorrow :D

Så då sitter man här på maddrassen (jepp sängen är ner plockad bara maddrassen kvar) funderar på vilka lådor som ska packas in i bilen först imorgon. Tror nästan det blir kökslådorna då de antagligen skulle fixa till golvet i vardagsrummet. Det tackar man ju inte nej till. Kl 14.00 hämtar jag min nyckel. Underbart!! Äntligen händer det något. Lyckan är total.
Snart ska jag bege mig till Biografen för att se på Min låtsasfru med Caroline. :)
Här har vi ett litet smakprov på vad som väntar på mig imorgon.
Puss <3

what a wonderful day

Har haft en toppen dag!
-
Började dagen med att gå på bokrean och hittade en hel hög med bra saker till bra pris. Sedan motte jag upp Ingrid och vandrade till Snuggles och fikade med Natta. Först Chillichees bulle med varm choklad och sedan en mumsig kladdkaka. Spenderade typ två timmar där innan vi vandrade vidare till mina nya favorit affär. Hittade underbara möbler där, imorgon ringer jag och ställer undan dem. Jag SKA ha dem, så är det bara. Vi sa hejdå till Natta och besökte kupan där jag hittade en vaker ljusstake. Sen hoppade ingrid på bussen och jag körde till Olssons basar. Hittade lite smått till lägenheten där med men köpte inget. Men på Torsdag ska jag ta mig en runda på diverse ställen för att köpa mig de där perfekte sakerna.
-
När jag kom hem gick jag en runda med Lily sen körde mamma och jag och handlade. Inhandlade en massa saker till kylskåpet (och förrådet) som ska fyllas på Måndag. Lovely!

I've missed you

Äntligen har mina underbara föräldrar kommit hem från Thiland. Därför hade vi en mysig vkäll med mat och kaka igår. Jag har verkligen saknat dem. Med sig hem hade de självklart lite presenter. Det kan man ju inte annat än gilla. Jag fick bla. tre fina iPod skal.
Är dom inte bara så häftiga? Jag älskar dem. Speciellt det gröna. :D Det är special designat bara för mig. Skitcoolt!
Jag fick även en dofttvål att ha på toan, en såndär fin blomma (har ingen bild på den), En jeans väska och en röd plånbok.
Kimmie är nu glad glad glad. :D

cutie


I'M HOOKED!

Då står jag här igen. Ensam på jobbet med en hög papper framför mig som bör läsas nu på studs. Men inte fan läser jag i papperna så jag kan göra min hemsida, nej nej. Jag bloggar och speler ett helt nytt spel på iPoden. Smurfvillage. I'M HOOKED! (Naturligtvis jobbar jag med men ibland är här lite dötid.

Nu ska jag prismärka om en hel hög tavlor. Dötrist om jag får säga det. Men det är ju en bra andledning till att inte plugga på hemsidan. Hahah (detta är illa den ska vara klar på måndag för första utvärderingen och betygstättning). Hjälp!


Step on it

Eftersom min kollega fortfarande är sjuk (stackare krya på dig) blev det jobb sex dagar denna veckan. Slutade dock lite tidigare igår så jag kunde köpa mig något nytt inför kvällens utgång. Blev faktiskt nöjd.

Kläderna ligger nu framme eftersom jag är så virrig när jag stressar. Kommer väl vara hemma vid halv fyra och då måste jag ut och gå med hunden. Sen ska jag hinna dusha, äta (ivanliga fall leta kläder) sminka mig, fixa frisyren (det kan ta tid), lämna hunden för övernattning hos mormor och morfar och allt detta innan halv sju då jag ska vara hemma hos Sandra. Skam den som ger sig, det ska gå. Det är väl bara att ställa in sig på turbofart och köra på.

Det ska verkligen bli kul ikväll, länge sedan man träffades. Ser framemot en toppen kväll med de bästa.

Frågan är nu bara vad man ska äta ikväll, tror ju inte att jag hinner laga någonting och pasta har jag ätit flera dagar i rad nu. Ideerna på vad man kan ha till börjar ta slut. Tror nästan att jag beställer en pizza eller köper en super god hamburgare på Guns grill. Mums. Nu blev jag allt hungrig. Det var ju inte bra. Slutar ju inte för än tre.

MAT !!

Not a very good idea.

Nä skäms på mig. Vad hände med den där blogga varje dag oden jag hade? Nåja ni får nöja er med detta. Idag har jag varit själv på jobbet och då tänkte jag passa på att plugga när det ändå skulle finnas dö tid. Men nej då. Varför plugga när man kan vara inte på Facebook, läsa bloggar och fixa med adressändring och annat kul. Boken ligger fint här framför mig jag hör hur han viskar att jag ska läsa honom och det är nu bums. Men jag väljer att ignorera då jag inte alls har någon lust att plugga. Missförstå mig inte. Jag är överlycklig över att ha börjat plugga tre ämnen som verkligen intresserar mig. Men boken är på engelska liksom kursen. Inte för ´jag har några problem med engelskan, men det är trots allt en faktabook om Web Design. Hur som helst så ligger den här och skriker på mig, men jag fortsätter ignorera den. Istället står jag nu här och bloggar och tänker på mat. Hmm McDonalds hade varit super ikväll. Men helt ärligt så är väl det inte den bästa iden jag har haft. Hur gick det med den där bantningen (snarare nedskärning på enorma portioner och för mycket små ätande) och träningen jag skulle börja med. Inget vidare nejh och här står jag och tänker på McDonals. Fy på mig.

Tro nu inte att jag inte jobbar bara för ag bloggar innan jag slutat nej nej. Detta inlägget tog inte mig 2 minuter att skriva direkt snarare en halvtimme då kunderna kommer först. Men nu ska jag slå igen "portarna" eller ja låsa dörren, fixa kassan och sen drar jag hem. McDonald först kanske? xD

RSS 2.0