Love you because you'r sweet

Brukar i vanliga fall ligga och bre mig i min 140 säng men inte idag, har hunden på ena sidan och katten ovanpå mig. Men vad gör man? De är ju så söta. Lika bra att gilla läget, försöker man flytta på någon av dem så glos det skit och morras. Haha de tycker väl att de ligger bra som de gör antar jag. Med detta säger jag nu god natt.

I kind of like it

Fixade till en ny lite tillfällig header men den blev ganska bra. fick slut på ideér bara. Vad mer saknas på bilden? Några förslag? :)
Nu ska jag sova, såg precis att tiden sprungit iväg alldeles för fort. Jobb imorgon igen. Och på kvällen ska jag förhoppningsvis klassa någon på Wii. xD

I wonder...

Intressant, absolut!

Vem är lägnst?
Han som är 116cm eller hon som är 116cm?
"Ja undra ja"

Done

Designen är så gott som klar. Bara lite småsaker kvar att fixa och det kommer det med. Men nu borde jag sova. Jepp borde men kan inte. Jag är så jävla för bannad på folk som skiter i sina vänner. Var tog lojaliteten och moralen vägen? Jag gissar på att den inte existerar mer för er. Jag tycker bara det är sorgligt nu.
Ingen ska komma och säga att jag inte försökt för det har jag, jag har räckt ut en hand, två förlängt mina armar men inte fan får man nått tillbaka för det. Löjligt. Otroligt löjligt. Ta reda på fakta och tänk på vad ni gör.

Nu ska vi tänka glada tankar, jag har beställt allt kursmaterial till mina kurser som börjat idag. Nu ska jag njuta, plugga och längta. :D
Älskar er mina underbara vänner. Ni vet vilka ni är. <3

-

BLOGG UNDER KONSTRUKTION
-tråkigt på jobbet xD

I'm cool ;D

Idag har jag inte mycket att göra på jobbet. Jag är själv i butiken men Lasse håller till bak på lagret i ramverkstaden.

Jag har prismärkt lite varor med min "prispistol" pang pang. Hahah

 

Är jag inte snygg xD

Jag kan väl inte påstå att det har varit mycket folk idag. Därför har jag fixat lite inför skolstarten nästa vecka. (Inte för att jag lyckets med något av det jag för sökt med) På måndag börjar jag två av mina tre distanskurser, längtar nästan lite. Men bara nästan, ser redan nu framför mig hur all min fritid försvinner. Kommer ju trots allt plugga 75% om jag inte räknat fel. Den tredje kursen börjar en vecka senare. Men vi får de hur jag gör. Kan hända att jag bara pluggar en av dem nu och fortsätter med de andra två till hösten istället.

Jag har stora planer för bloggen mycket ska förändras, utseende, innehåll ja rubbet. men vi får se näår jag sätter planerna i verket. Kommer nog inte bli innan flytten iaf. Har massor som ska hinnas med innan det. Bla är det:

Jobb, skola, flyttpackning, planer inför sommaren, mer jobb, mer skola, mer flyttpackning, beställningar, inköp av möbler, ska en månads budget, mer jobb, mer skola och blogga så klart.

 


Change

Mina kläder från H&M kom i veckan, behöll inte mycket med blev supernöjd med de plagg som fick stanna. (se bild)
I Fredags fick jag hoppa in och jobba lika så igår. Efter jobbet i fredags åt vi på Bryggeriet hela tjocka släkten. Mumsigt var det.
Sedan körde vi allihopa hem till Mormor och Morfar för att fika och spela kort. Alla älskar hånflabb ;)
Jag har även passat på att färga håret i veckan. Vad säger ni? På väg mot blond igen, men det är 8 veckar kvar innan det blir klart. Man vill ju inte förstöra det lilla hår man har.
Nu bör det av hem till Farbror Rolf och Lotta.

Kusinvitamin gästbloggar

Skrivit igårkväll 21.00

"Jag och Kimmie kör från Max. Vi kör om stationen och sertill vår förfäran en polisbil med blåljusen till! Vad har hänt undrar vi? Kör sakta förbi! En vit volvo, troligtvis en 850 står parkerad. Två poliser står och tar uppgifter! Kimmie ser att det är ungdomar i bilen. Föraren har röd jacka! Vi börjar spekulera om vad som kan ha hänt. Varför hade dom blåljusen till? En bilstöld? Rattfylla? Fortkörning? Ska vi vända och kolla igen?Ja, det gör vi! Jag ser inte blå ljusen längre. Vi kanske kommer försent?Då möter vi polisen. Fan ta bilnumret på volvon den borde komma snart! Där är den! DEP säger Kimmie. Vi vänder snabbt och försöker komma i kapp! Detta lyckas dessvärre inte! Akta nu så att inte du blir osse blir tagen av polisen, säger jag till Kimmie! Ja oj. Sen kommer den geniala frågan. Vad skulle vi göra med den eventuella informationen som vi får?"

//Emelie


A good deed

Skulle ut och gå med Lily och möt upp en vän för en promenad när jag fick syn på den lilla krabaten nedan. Den hade visst gått vilse. Efter lite dörr knackning bestämde jag mig för att ta med honom hem. Jag anmälde honom som upphittad på både radion och hos polisen. Lily tyckte nog om honom för hon blev helt fjollig. Efter ca en och en en halv timme ringde telefonen, det var ägaren. Hunden kom hem och allt slutade bra.
Det var året första goda gärning.

The mute button in now off


Nu glömde jag ju berätta o katten. För er som inte vet har vi en näst in till stum katt. Och när vi i onsdags(?) skulle släng upp julsakerna på loftet råkade han strosa förbi. Nyfiken som han är försökte han ta sig upp (jag gissar på att han kände doften av möss) men jag och pappa stoppade honom. Vi stängde luckan till loftet och tänkte inte mer på det. En halv timme senare när jag går förbi sitter katten sedan högst upp på skåtet (det står ett nästan precis under luckan) och stirrar intensivt på luckan, som om den på något magiskt vis helt plötsligt skulle öppna sig för honom. Skum katt tänker jag och skiter i det. Men varige kväll sedan dess har han nu suttit där och jamat för allt vad han har kunnat. Han ska till varje pris upp på loftet. Detta innebör at jag numera måste somna till ljudet av en klagande katt, då han sitter precis utanför mitt rum och har inte en tanke på att flytta sig. Han driver mig till vansinne. Var tog min underbara stumma katt vägen? Snyft...

I forgot

Då ska vi se, vad har jag nu haft för mig i år? ;P Haha

Började året i Sjöbo, trevligt nyårsfirande med trevligt folk. Somnade tillslut framför tvn med musiken på full volym (men vad stör det när man är trött?).

Årets första shoppingrunda blev med mamma på XXXLuts och efter det burlövscenter där jag för övrigt köpte julsaker för massa pengar med 75% rabatt och summan slutade på 400. Det gillas.  Med mig hem hade jag även småsaker och en tavla från Luts till nya lägehenten, lite kläder, som jag somvanligt itne hittade på rea. Men vem bryr sig. Jag kan ju unna mig ibland. ;)

Det har iaf varit underbart med långledigt från jobbet, detta firades med utgång i Onsdags. Först förfest hos Jojjo med en massa folk man inte träffat på år och dar (får allt se till att hitta på något igen) och sen vidare till Tingvalla där alla av någon anledning bara försvann. Hmm, men kul var det, dock inte när en viss person fick för sig att ringa och kolla MER än en gång så man hade kommit hem (låg redan och sov, hade precis somnat om när jag fick de samtalen) men det var dock omtänksamt.

Torsdagen blev itne somplanetar så jag spenderade hela dagen framför TVn med en ny TVserie. Käkade god mat och bara tog det lugn sista dagen på "semestern".

Igår jobbade jag mest men spenderade kvällen med Annika. Först blev det kinamat som vi pratat om i evigheter (ett år?) att vi skulle gå och käka. Gott var det och billigt. Det gillar vi. Mums. Sedan hamnade vi hos Robin, jag var inte hemma förän vid halv ett. Då jag utförde världens bästa fickparkering. (Måste tillägga att pappa var både stålt och imponerad.)

Idag var det tid för jobb igen så det var bara att upp och hoppa när klockan ringde vid åtta tiden imorse. Efter jobbet köpte jag biobiljetter till kvällen, inhandlade ett cheese meal på ÖP grillen och körde till Robin för att fördriva tiden och här sitter jag nu.

Love laugh live

Röda strumpor, micrad bacon och ge fan i mitt liv.


Det var allt jag ville ha sagt, god natt.

RSS 2.0