nothing bad without somting good, right?



Jepp ni ser själva, detta lyckades jag med när jag skulle fixa frukost imorse. Klever Kimmie, för ägg är ju så lätt att torka upp. NOT! Kill me now typ. Men men Jag fick iaf en väldigt fin bild (om det nu kan vara till någontröst) haha.

Kvällen kommer bestå av grillning med Töserna, (beroende på om jag får ihop och igång grillen vill säga) först ska jag bara hinna städa, diska (torka golvet, ägghelvete) och kanske men troligt vas inte hinna duscha.

Jag måste ju tillägga att jag jobbar till fyra och ska sedan hinna allt innan kl 17.30 och troligt vis lär jag inte vara hemma för äm halv fem. Wish me luck. ;)


Summer lovin' ...

Långt om länge har jag äntligen investerat i ett fast objektiv och jag är super nöjd. Bilderna blir kanon och det är mycket roligare att fotografera. Stort smile på det. ;)



Johanna komförbi och lekte modell så jag fick testa objektivet ordentligt och detta är mina två favorit bilder.



Kan man annat än att bli sugen på glass och känna sommar kännslan? DON'T THINK SO!

Nothing interesting

Dagen har spenderats med att tvätta, göra inbjudningskort, tvätta, göra inbjudningskort och tvätta. Inte allt för intressant. Och därför har jag inte heller mycket att skiva om. Tog iaf en bild på våra fin fina maskiner. Maskinen till vänser är hightech!

Spring is on the way

Hjälp vad jag blivit dålig på att blogga. Har ingen ursäck så vi skiter i det.
Igår jag var på stranden med Robin. Det blev en härlig promenad och lite fotande. Tog den vackra bilden ovan. Är själv väldigt nöjd med den iaf.
Nu ska jag se till att bli klar för jobbet. Det blir fritids idag, 13-16.30.

Ystad


RSS 2.0