. . . . .

Tappat lusten att skriva idag.


Det är svårt att förstå . . .

Livet är kortare än man tror. Sätt värde på varje sekund, lev varje dag som den vore din sista. Du vet inte vad som väntar morgondagen.

Vila i frid Casper

Nanny with a twist

Dagen spenderas i Tosterup.

Just nu sitter jag i soffan och försöker plugga medans de fyra busiga barnen leker affär, ser film och barnprogram. Att vara barnvakt och samtidigt plugga är inte det lättaste men det går. Jag kom hit vid tolv och ska stanna här till åtta ikväll. Det blir en lång dag.


Här har vi vackra Skåne efter snöstormen.
(tog bilden idag på väg till tosterup)


yesterday

Gårdagen stormade bort i full fart!

Körde hem till Natalie och började pluggandet, spenderade lång tid med att försöka logga in på skolans sida. Men det gick ju till slut. När jag sedan skulle köra hem från Ystad var det snöstorm så det tog närmare 40min att komma hem. Väl hemma packades simsakerna ner i väskan och sedan bar det av till simhallen med Susse. Där var helt tomt på folk, kom dock två till ganska snart efter att vi hoppat i.

Hem och äta efter det. Robinson, film och sen bums i säng.

summary

Här kommer en sammanfattning av de gångna dagarna då jag inte bloggat.

I söndags kväll såg jag film med S, mycket trevligt sällskap. Lite irriterande då bara att filmen började hacka i slutet så det gick inte att se. Somnade nog inte för än vid tre men så är det i bland.

Igår hände inte allt för mycket, gick en lång runda med Lily och fixade en tid för färgning. Det är verkligen tid för det nu. Såg även slutet på filmen som hackade (lånade den av morbror). Annars kan jag inte komma på att jag gjort något speciellt. Idag däremot har det varit full fart. Vaknade vid nio och satte igång med städning, frukost och bus med Lily.

Vid två körde jag hem till My. :) Vi gick en runda och det händer inte allt för ofta nu mer, trots att vi skulle göra det minst en/två gånger i veckan när vi blev arbetslösa xP Haha Det var iaf trevligt. Sen var det hem och vända innan det blev simning med Susse. Eftersom glömt att simhallen stängde kl sju idag var vi inte där för än vid sex tiden. Men vi hoppade i det kalla vattnet ändå och simmade på samtidigt som jag babblade en massa, Susse med men tror nog att det var mest jag då jag skulle berätte hela helgens händelser (de jag kommer ihåg då. :P) Sen var det hem och äta innan jag körde vidare till kusinens lägenhet för att mysa lite med jack och plugga.

Hmm plugga var det ja, det blev inte så mycket av det. Men men sånt är livet. Nu sitter jag iaf i min soffa och funderar på om jag ska sova eller se en film.

That's it for now


blur..

Gårdagen får summeras i en massa ord i en ända röra, för det är så jag minns den.

SKRATT, SNACK, DRICKA, RÖKA, FEL SKOR, TOALETT, FOTO, MUSIK, DANS, TAXI, ÖJA, PENGAR SLUT, SHOT, FOLK, TRILLA, PAPPERSKORG, KLACKAR, KNOCK OUT, KAUS, JACKKÖ 1,5H, MISSA BUSS, SKRIKA PERNILLA, BARFOTA, LÄGENHET, NATTAMAUD, RÄKOST, SMS, SAMTAL, SOVA.

så om ni träffade mig på öja hör av er för jag har säkert glömt det. xP Trevligt var det iaf. En mer detaljrik förklaring kan man få via telefon eller i Susse fall på badet på tisdag. ;)

Har inte så mycket att skriva om idag då det inte hänt så mycket, nu blir det i vilket fall som filmkväll med S och en massa popcorn.

du lever bara en gång


All in one

Har haft fullt up så tyvärr har jag inte hunnit blogga för än nu.

Vi gick upp vid sju i Fredags för att göra oss iordning, började smika mig och upptäcker att jag glömt puders hemma (!), satan fixade iaf till oss och gick ner för att äta en riktigt härlig frukost och sedan bar det av till skolan. Där är väl inte så mycket att säga om det. Var sjukt trött så jag somnade nästan på föreläsningens första helft. Paus och mat sedan dax att lyssna lika mycket till. Vid fyra lämnade vi sen Växjö och satte kurs mot Skåneland igen. (Tacka vet jag skåne) Måste även passa på att säga att kylan i växjö var inte att leka med.

Väl hemma i skåne svängde vi in om Brösarp och handlade hämtade upp saker till idag och sen bar det hem till mig för att hämta lite fler saker. Puff sa det sen var vi framme i ystad. Maten förberedes medans jag lämnade sakerna i lägenheten till idag. På kvällen såg vi sen tv och snackade/skrattade en massa. Trevlit värre.

"känner mig som ett rusin i huvudet"



Full fart framåt!

Idag blev det som vanligt simning med Susse och en massa snack. Alltid trevligt. Sen hem om till kusinens lägenhet för att låna lite kläder, dusch och besök av Basse. Satt och såg lite tv och pratade. :) Nu bloggar jag och snart ska jag göra mig i ordning, typ äta, sminka, fixa hår, leta kläder och börja dricka något gott, för ikväll blir det fest med Sandra och Pernilla. <3 Först bär det av till Glemminge och sedan blir det Öja. Natten spenderas i lägenheten i ystad.

Let's party girls!

We're here!

Framme i Växjö på hotellet. Yey!

Härlig bilfär med massa prat och konstiga namn på städer/byar (?). Vi har iaf kommit fram till att allt i småland slutar på -hult. xP HAHA Lite skumt måste jag säga. Men så är det. Vi stannade i Älmhult för att äta något, slutade med ett futtit gatukök eftersom vi inte orkade gå runt i kylan, tacka vet jag skåne, och leta mer. Maten var helt okej men som sagt det var ett gatukök. Vi körde vidare mot Växjö och det var förvånansvärt lätt att hitta till hotellet. Nu ångrar man att bikinin ligger hemma då vi har tillgång till jacuzzi, pool och bastu. :o


Något som måste pointeras är att detta hotell är miljö vänligt, de sorterar till och med ens sopor! :o Nu ska vi krypa ner i vår mysiga dubbelsäng och halv åtta hos mig. Senare blir det film och ansiktsmak.

"Man bör njuta av livet medans man lever"

Road trip

Färdig packat, frukost i magen och en underbar Natalie på väg hit. Växjö här kommer vi! <3

Jepp, nu är det äntligen dax att be sig mot växjö och Linneuniversitetet för att börja plugga. Känns verkligen härligt att man kommer ha något att göra om dagarna, även om det nu är plugg så är det iaf något. Natalie är på väg med tåget så jag ska snart begemig ner till stationen för att hämta upp henne. Men innan vi kör ska vi tanka och handla lite. Mitt älska håtsprey är helt slut! :O ni som känner mig vet att hårsprey är ett beroende jag har. HAHA jepp, jag använder rent för mycket men sen blir ju håret snyggt med. :P

Nu är jag snart sen, skriver mer i kväll. ByeBye

A big no no!

Politik - det förbjudna ämnet.
Glöm aldrig det, jag säger inte mer än så.


Sweet dreams my friends


and that's the way the cookie crumbles

Dagen har försvunnit i full fart och därför har jag inte hunnit blogga någonting.

Först säger vi Grattis till Annika som fyller "systembolag" idag. HAHA 20år! GRATTIS GRATTIS!

Dagen började med att jag försov mig en timme. Ojdå det var inte bra. Måste påpeka att jag lätt försover mig, jag avskyr att bli väckt av en väckarklocka USCH! Efter att ha snoozat i en timme gick jag ut med hunden och sen blev det dusch och massa telefon prat innan jag väl kom iväg för att hämta upp Sandra som jag sedan har spenderat dagen med. Hundarna har lekt och vi har snackat en massa skit. haha, såg även en bra film innan hon åkte vidare och jag körde hem till My. Följde med My och hämtade hennes syster och handlade. Efter denna tur körde vi hem till Annika för att gratta henne. Mycket trevlig får jag säga. Stannade lite mer än en timme innan jag sedan körde vidare, lämnade My och styrde hem.

Nu ikväll har jag packat inför imorgon, tror inte att jag har glömt något. Men man ska aldrig säga aldrig. HAHA speciellt inte när man heter Kimmie.

That's it for now, byebye!

And so it begins

Äntligen börjar det hända saker igen.

Idag har jag inte gjort allt för mycket men vid fyra tiden blev det simning med Susse. <3 Alltid lika trevligt. Nu har vi börjat komma igång på riktigt, tre gånger i vecka ses vi numera i simhallen och simmar i ca en timme. Underbart. :D Kvällen har jag sen spenderat i soffan framför otroligt dåliga tvprogram.

Men som sagt äntligen börjar det hända saker igen. Imorgon kommer Sandra hit och med sig har hon lilla Maja. Det blir väl en hel del promenader med vovvarna imorgon då skulle jag tro. På torsdag dran jag och Natalie till Växjö för att spendera natten på hotell, för på fredag börjar studierna 9.15-16.00. Efter det vänder vi hem till skåne igen för en lugn helg.

"fortsätt simma, fortsätt simma"

come on!

Hur fan överlever myggorna denna vinter?

Jepp ni läser rätt, myggor. Det har slagit läger inne på mitt rum och jag tror jag har närmare 15 bett. Det kliar och irriterar. BAH! Det är helt otroligt. Myggor ska av kylan inte fly den och bosätta sig på mitt rum. Varje morgon jag vaknar hittar jag minst tre bett till. Hur ska detta sluta? Jag kommer se ut som ett monster innan vintern är slut (om de ens kommer flytta ut när våren kommer). Hjälp mig.

Från en sak till en annan, jag skulle just öppna spotify för att lyssna på lite underbar musik. Tror ni att det funkar? Nej, mitt antivirus har fått en knäpp och blockerar det. Har nu försökt öppna det en kvart utan att lyckas. Irriterande eller vad? Hmm, får väl vara lika aggressiv mot det där knäppa antivirus programmet nu som det är till mig.

Se upp, nu attackerar jag!

you won't find love with the lights off


No way!

"Vi har gjort en miss, vi har ingen jordgubbssylt hemma." WHOT! miss?! Katastrof är ordet du letar efter !

Under mitt snart 20 år långa (eller korta viket ni föredrar) liv har jag växt upp med hemmagjord jordgubbsslyt (och gele men det har inte med detta att göra). När man gör det smakar annan sylt inte alls lika bra. Till saken hör då att jag ALLTID har mormors jordgubbssylt på mina pankakor, och idag skulle vi ha pankakor.

När jag kommer ner får jag höra att vi inte har någon sylt kvar! "Vi har gjort en miss, vi har ingen jordgubbssylt hemma." WHOT! miss?! Katastrof är ordet du letar efter!

Efter denna katastrof slänger jag mig i bilen och brummar bort till mormor och morfar för att hämta sylt, sen var min kväll räddad. Inga pankakor utan mormors sylt!


Start the day with a smile and get it over with!

Jag anser att en bra start på dagen är att vakna i tid, dricka en actimel, gå en runda med hunden och sedan är man igång och redo för allt.

Det blev en runda in till stan och fynd på HM, en långärmad tröja för 50kr. Kanon om jag får säga det själv. Införskaffade också en rosa pumaväska för endast 150kr. Men andledning till att jag var där inne var ett återbesök, som gick kanon. Det är snart A's födelsedag. Hon fyller 20 på onsdag. Passade därför på att köpa en present till henne, hoppas den kommer uppskattas. Lämnade även tillbaka en tröja på JC, den motsvarade inte alls mina förväntningar. Sen hoppade jag in i bilen och hämtade upp sötnosen, (familjens hund) på pappas jobb och styrde bilen hemåt Tänk vad man kan hinna med om man bara går upp i tid. Jag var hemma innan klocka slagit tolv. Eftermiddagen såhärlångt har jag spenderat på mitt rum i färd med att städa och dansa (bara för det var bra musik som spelades när jag städade).

Here I go again


As i see it

Första inlägget, detta känns stort. Sitter just nu och ser på THE LION KING - SIMBAS PRIDE. En av mina favoriter när det gäller disney måste jag säga. Disney betyder mycket för mig. Att leta upp roliga citat och sedan gissa vilka filmer och karaktärer är en rolig utmaning. Det är tur att kusinens kärlek till disney är lika stor som min. Tyvärr blir det inter mer skrivit nu. Ska krypa till kojs nu. Det är ju en dag imorgon med. Måste dock avsluta med ett citat från denna underbara film.

"Oh no!! Umm, err, ahh, GEE Simba! The good news is, we found your daughter! The bad news is, we dropped a warthog on her."

RSS 2.0