why tomorrow?

Hur hände nu detta? Hmm otroligt. Bara för att jag bestämt med My imorgon vill de att jag ska jobba två timmar till. Hur ska jag nu hinna baka muffins duscha och sådant? Inte nog med det så måste jag ta bussen till Ystad vilken jag är osäker på att hinna med. Bilen vet jag inte när jag får tillbaka så jag får snällt be Myspys att hämta upp mig. Bion börjar visst redan kl 16. BAH !

Typical


I feel for you

Ser just nu på Arn och ska snart hoppa i säng. Imorgon blir det två timmars jobb och sen shopping i Malmö med underbara Sandra. (Beställde faktiskt tre par skor idag :O ) Skulle blivit klippt men det hinns inte med, får väl ta och klampa in hos Thesseres och boka en ny tid snart.

Onsdagen kommer förhoppnigsvis spenderas med Myspys. Fika nybakade muffins och se bio på kvällen. Vi håller tummarna helt enkelt.

Måste tillägga att jag lider med Myspys idag. Hennes hörlurar avled hastigt efter endast 11 dagar i livet. De hamnade i Nästis klor och kämpade väl men det räckte inte för att över leva. Låt oss därför hålla en tyst minut. . . .

The shoppaholic is awake


It's in my head

Har fått denna låt på skallen, undrar varför ? :O


SOMETIMES I WANT TO KILL YOU

Då sitter man i soffan och käkar frukost. Har precis jobbat två timmar och ska snart jobba sex till.

Fick besök av min vän igår, vi såg lite Vampier Diaries och hade det mysigt. När han kört hem pratade jag lite med brorstor innan jag hoppade i säng. Somnade dock inte förrän halv tolv då vissa människor skickade sms. INGA SMS EFTER 22.30 ! Undantag för de som svar på ett eller har något väldigt viktigt att säga. Alla andra är dödens! Gah !

Nä, nu får jag väl ta och återvända till jobbet.

On my way again


Shame on me

Usch och fy på mig. Inget bloggande på 3 dagar. Dåligt av mig.

I torsdags jobbade jag typ 10 timmar pust !

Fredagskvällen spenderade jag tillsammans med mina underbara töser. Synd bara att Annika inte kunde följa med. Först var vi hos Natta där vi snackade och skrattade en massa. Efter ett tag kläckte My ur sig kommentaren "vi kan gå på systemet och köpa P-piller" ASG ! Hahah hon menade naturligtvis apoteket men det blev fel. Har inte skrattat så mycket på länge ! Vi drog vidare till Kingsan där det var packat med folk. Efter som jag har en underbar vän så körde han mig hem till Natta och följde mig till dörren. "Jag tycker inte om när tjejer går ensamma i mörkret" var hans förklaring. Han kom även och hämtade mig när jag skulle hem. Det tackar jag för.

Vaknade tidigt på lördagen och såg lite TV innan Susse ringde. Det blev en tur till Ystad med lite shopping. Köpte en tröja på JC men det var allt. Mycket nöjd med mitt köp må jag säga. Har letat efter en sådan länge. Under kvällen hände inte mycket, bakade en egen pizza som blev gudomligt god. Orkade dok bar äta halva, diskade en massa och gick en runda med Lily. När jag kom hem kröp jag ner i sängen och läste till halv tre. Inte allt för bra då klockan skulle ställas om till sommartid. Men men sånt är livet.

Gick upp vid halv tolv idag och har inte gjort något speciellt. Bestämde mig dock för att inte låta denna söndag bli som alla andra söndagar. Inte en söndag till i förd glasögon, mjukis, och stor t-shirt. Osminkad och fågelbo på skallen. Nej denna söndag fick vara speciell. Sminkade mig, letade fram något snyggt och fixade håret. Ibland behöver man känna sig speciell.

Har ett väldigt shoppingsug idag. Det slutar väl med att jag klickar hem lite snygga saker från H&M eller någon sko sida. De röda skorna har ju fortfarande inte fått ett nytt hem. Kanske ska ta och ge dom det? Jepp det ska jag minsan. Känner att jag är värd det.

Nu ska jag ta något att äta, rester av pizzan eller kanske en bit smörgåstårta. Hmm blev helt plötsligt väldigt svårt att välja.

I feel good !


Sweet dreams

Too fucking tiered ! Goodnight.

Mobil blogg <3

Ligger just nu i soffan och leker med mobilen. Har upptäckt att den har wi-fi så jag kan surfa med den. Coolt. Har iaf precis kommit hem från två timmars jobb. Ska jobba två till sen kl 12. Men först te och film.

My new baby

Ibland gillar jag Telenor, fick en helt ny mobil nu när den andra gick sönder för tredje gången. Yey <3 I love it !



My följde med mig till Malmö för att hämta mobilen. Trevligt att umgås en stund. Vi ses för sällen nu :P Eller ska vi säga, jag jobbar för mycket :P Haha.

Out of words


Time too sleep and dream happy dreams

Underbar helg. Har fått mycket gjort, städat en massa. Läste även ut en bok, "Som om ingenting". Sträckläsnig, Kimmie är tillbaka ! <3 Simmade med Suss på lördagen och sen lekte jag paparazzifotograf när Suss ville träffa Darin i sjöbo. Träffade även en vän på söndagen, såg på lite tv-serier. Alltid lika trevligt. 


Visst är jag duktig?

But I would walk 500 miles
And I would walk 500 more


The prefect shoe

Det tog ett år men nu har jag äntligen hittat den perfekta röda tygskon. Den ska bli min !



Tött och sånt därför kryper jag nu ner i sängen för att sova till 05.00 Det får duga då nio timmars jobb väntar imorgon.


Bedtime stories


so damn true !



The whole damn world is just as obsessed


Just my luck

Gud vad trött jag är, orkar inte riktigt skriva om dagen. Låter denna sång säga sitt så vet ni hur jag känner mig idag.



Eftersom jag inte var på bra humör när jag kom hem idag fick jag nästan ett utbrott när jag fått brev från försäkringskassan:



För det gjorde ju mig på sååå bra humör, och gladare skulle jag bli när jag läser andledningen till varför jag inte fått det än. . . .



Någon mer än jag som ÄLSKAR försäkringskassan och CSN? Inte? Hmm konstigt. Bah, blir bara så grymt sur. Jag ringde naturligtvis dit och frågade vad de höll på med. "Jag har inte fått något studiemedel, jag tackade nej till det den 20 januari 2010" till svar får jag då att de måste ha skriftligt bekräftat från CSN att jag inte fått något studiemedel. Mitt huvud exploderar !

I'm lucky, don't you think?


Night night

Nu ska Kimmie sova för imorgon blir det jobb igen. Upp och hoppa kl 5. Yey för det älskar vi. NOT!

Sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova, sova,sova, sova, sova, sova, sova, sova ! ZZZzzzzz......

Sleep tight


make me fat !



Här har göteborgs kex kört igång något intressant. Har de tänkt göda det svenska folket?
NU SKA VI BLI FETA ! Men gud vad jag vill vinna. :O


Sleeping beauty

Jobbmässa i Trelleborg idag, yey. NOT! Kändes som dagen var bortkastad. Såg dock tomten i kön. Han söker nog sommar jobb. "last Christmas I gave up my job, but the very next day I regret what I sad. . . ." ASG !

Myspys och jag gick i från mässan efter ett tag då vi var törstiga. Hittade en affär på stationen "Moxy's", efter att vi handlat satte vi oss på en bänk och såg när, inte en utan två polisbilar kommer körandes och stoppar ett bråk. efter ett tag kommer även en tredje. Undrar vad som egentligen hände.



Väl på bussen igen hade jag fyra säten för mig själv så jag bestämde mig för att lägga mig ner och sova. Och det gjorde jag, underbart. Maria väckte mig i Tomelilla så jag inte skulle glömma hoppa av. Fixade till en mumsig pastasallad när jag kom hem. Den blev perfekt.

Nu väntar massa pappersarbete och förhoppningsvis en lugn stund framför tv:n med något smaskigt, lite te kanske. Eller inte kom precis på att jag ska simma med Susse. Byebye

Hard work always pays up in the end


sleepy again

Då har man jobbat idag med. Imorgon är man ledig men då blir det jobbmässa i Trelleborg :S Aja det får gå. Myspys ska ju med.

Råkade testa larmet på jobbet idag. Aj mina öron ! Efter jobbet hamnade jag hos Natalie där vi lagade pastasallad. Mumsigt. Såg även på familjen adams (de gamla svartvita avsnitten) me like.

Nu ska jag alldeles strax dunsa ner i sängen men först ska jag söka något jobb och packa ihop sakerna jag sålt på tradera. Natti natt mina vänner.


Dreams of an elephant.


Sofa Sunday

Då var denna helgen med över, och imorgon väntar en ny jobbdag. Helgen har iaf varit mycket trevlig, inte för jag har hunnit göra något av det jag tänkt. Men så är det ibland. Det var trevligt hos Anders, tack för en trevlig kväll. På vägen hem hämtade jag upp en speciell vän.


Dagen idag har sedan spenderats framför Tv:n med denna underbara vän. Väldigt trevligt, tack för sällskapet. Har även gått en runda med Lily, hamnade hemma hos kusinvitamin och snackade en massa om allt och inget. Det har jag verkligen saknat. Sen bar det av hem igen och nu är jag helt slut. Lite TV till sen ska jag sova.


I think i kind of like you


Friends, lovers or nothing?

Då har ännu en jobbvecka gått. Tiden flyger bara iväg för tillfället. Känner mig som en zombie de dagarna jag jobbar då jag går upp redan kl 5. TORTYR!

Gårdagen spenderades på jobb, bibliotek, simhall och tillsist hemma i soffan med underbara mjukisbyxor. Jobbet gick bra, fastnade på biblioteket med en underbart bra bok. "Som om ingenting" av Katarina von Bredow. Ja My, jag tycker väldigt mycket om hennes böcker nu. Tack. Efter simningen stannade jag på rummet och hade det mysigt med bra film.

Just nu sitter jag hemma hos Annika och har det trevligt. Ikväll bär det av hem till Anders med först ska jag och Annika sticka och äta någonstans. Lutar just nu mot McDonalsd, ajaj.


Denna refräng sitter för tillfället väldigt fast i mitt huvud.
John Mayer, Assassin
"I was a killer, was the best they'd ever seen
I'd steal your heart before you ever heard a thing
I'm an assassin and I had a job to do
Little did I know that girl was an assassin too
"


love is all?

Hmmm..... Tomt i skallen men ska försöka få ihop något till er ändå.

Har blivit jobb hela veckan och det gillar vi, (bortsett från de sjukligt tidiga morgnarna då) Körde ner och solade med Sandra idag. Härligt, somnade eftersom jag var så trött :P

Från en sak till en annan, jag sitter och ser på Greys. Hur kan man välja att dö när man kan leva vidare med personen man älskar? Visst man kommer inte ha allt annat kvar, men man kan inte välja döden för kärleken? Hur är det möjligt? Jag kan inte förstå det!

Sitter nästan och gråter. :'(


It's a matter between life and death.


I've missed you !

Kusinvitamin!
Har inte inte riktigt insett hur mycket jag saknat dig för än nu när du kom hem. Vi har så mycket att ta igen. Orkar dock inte skriva mer nu. Jobb imorgon kl 6. Därför säger jag god natt nu.


You're my world


i want to kill you

Arg, irriterad och besviken.


Go to hell


On mye way

Då har man slutat jobb för dagen, sett lite tv och nu bär det av till stationen för att hämta upp Ali (Emelies pojkvän). Vi ska fixa lite inför Emelies hemkomst imorgon. Ska bli så kul att överraska henne. HAHA.

Har inte så mycket att skriva nu så vi hörs väl senare.
Byebye


ilikeyou


"I'm Still Here"

I am a question to the world,
Not an answer to be heard.
All a moment that's held in your arms.
And what do you think you'd ever say?
I won't listen anyway…
You don't know me,
And I’ll never be what you want me to be.

And what do you think you'd understand?
I'm a boy, no, I'm a man..
You can take me and throw me away.
And how can you learn what's never shown?
Yeah, you stand here on your own.
They don't know me 'cause I'm not here.

And I want a moment to be real,
Wanna touch things I don't feel,
Wanna hold on and feel I belong.
And how can the world want me to change,
They’re the ones that stay the same.
The don’t know me,
'Cause I’m not here.

And you see the things they never see
All you wanted, I could be
Now you know me, and I'm not afraid
And I wanna tell you who I am
Can you help me be a man?
They can't break me
As long as I know who I am

And I want a moment to be real,
Wanna touch things I don't feel,
Wanna hold on and feel I belong.
And how can the world want me to change,
They’re the ones that stay the same.
They can’t see me,
But I’m still here.

They can’t tell me who to be,
‘Cause I’m not what they see.
And the world is still sleepin’,
While I keep on dreamin’ for me.
And their words are just whispers
And lies that I’ll never believe.

And I want a moment to be real,
Wanna touch things I don't feel,
Wanna hold on and feel I belong.
And how can they say I never change
They’re the ones that stay the same.
I’m the one now,
‘Cause I’m still here.

I’m the one,
‘Cause I’m still here.
I’m still here.
I’m still here.
I’m still here.


<3





I'm freaking out, where am I now?

Kan det var så svårt? Varför gör jag såhär mot mig själv. Jag trivs ju, eller gör jag inte det? Jag blir knäpp, några små ord och sen är det över. Jag kommer driva mig själv till vansinne om jag inte säger nått. Så nära men ändå så långt borta.


I won't cry


good morning sunshine

God morgon ! Då har jag varit vaken i lite mer än en timme redan. Funderar på att gå ner och äta lite frukost och sen damsuga över rummet. När det är gjort har jag dagen fri, känns skönt.

Igår upptäckte jag att min baddräkt inte fanns i väskan utan ligger kvar på badet. Visst är jag smart, det är inte första gången heller. Bah.

Nä nu får jag gå upp och se vad dagen har att bjuda på.


Always on my mind


I want a moment to be real

Och så var kvällen slut. Ibland tycker jag bara tiden springer iväg. Har iaf haft en trevlig kväll med "my crazy people". Mumsig mat om jag får säga det själv, den verkade iaf uppskatas. Massa snack om allt och ingenting. Det blev till och med några fina bilder tagna. Det gillar vi. Har inte mycket mer än så att skriva.


Ni betyder mycket för mig


Yeah, the world is still sleepin' while I keep on dreaming for me


Not important but still

Visst är inte bara jag som kan sitta och se en disneyfilm och tänka "den röste  har jag hört någon annanstans"? Tänkte därför berätta för er att Sebastian, Darkwing duck, Peter Pan och Jago alla har samma röst. Jepp Även Timon har denna röst i alla senare filmer och serier efter första filmen där rösten är annan.

Nu ska jag städa klart för om två timmar kommer mina underbara töser hit.


You make me forget everything else

 


everything and nothing

Det blir ingen Samsung Jet då försäljaren lurade mig att tro att det bara skulle betala 199kr i månaden och få använda hela beloppet men i själva verkert var det 199 + 100 kr i förhöjd avgift. GLÖM att jag betalar det. BAH!

Har slitit som ett djur denna veckan, jobbar jävlar i det nu. Massa timmar, ja tack. Jobb imorgon med. Men ska hinna till AF med. Måste verkligen prata med dem. Behöver info om dethär med ersättning, jobb och lön. Hur kommer jag få jobba i sommar och allt det där. Tror jag ska vara där kl 11, men jag vet inte :O Får väl ringa dit imorgonbitti från jobbet. Glömde ju naturligtvis göra det idag. Fy på mig. Ska även hinna med att handla en massa inför lördag då mina underbara töser kommer hit på middag och skitsnack. Alltid trevligt. Love you <3

BTW Sandra beställde resa till oss idag ! Den 18 Maj bär det av till Tunisien en vecka, all inclusive. Nice ;) Tyvärr kommer jag nog inte kunna besöka bror i England denna våren. Lite synd. Men till sommaren kanske. Vem vet. Har iaf planer på att besöka äldsta bror när det dyker upp en ledig dag. Vi träffas för sällan. Gissar på att det kommer en dag innom den närmsta tiden. Hoppas.

Massor att göra nu innan kusinvitamin kommer hem igen. Stora planer på överraskning. Ali och jag ska nog lyckas genomföra våra planer. Muahahah!


Deams in reach


no connection at all

Misstolka inte nu. Jag värderat allt jobb jag kan få högt men idag var jag inte alls sugen på att jobba då jag fortfarande inte mår bra. Har dock ändå varit iväg och jobbat. Pust.

Oväntat besök är alltid trevligt. :) Men det hade varit trevligare om personen i fråga hade kommit in en stund och inte bara stannat i hallen. Host host. Men men uppskattar det ändå.

Denna veckan är underbar, massa TV serier börjar igen och hat till och med hittat några nya. Min lycka äg gjord. Jag följer några serier slaviskt. Missa ett avsnitt är en dödssynd. HAHA. Här har vi min lista:
- Greys Anatomy
- Desperate Housewives
- One Tree Hill
- Gossip Girl
- Criminal Minds
- Lie To Me
- Drop Dead Diva
- Legend Of The Seeker
- True Blood
- Vampire Diaries
- Glee
- The Secret Life Of The American Teenager
- Cougar Town
- Ugly Betty
Jag har säkert glömt någon, men men. Jag måste ju säga att det är tur att inte alla visas samtidigt. xP



Kimmie <3 Pepsi !


I'm not feeling that good right now

Nä usch och fy för att vara sjuk. Det mest irriteransde är att jag precis fått massa jobb och blir så sällan sjuk men naturligtvis skulle jag bli det nu. Bah. Mirakelkur mot förkylning mot feber och förkylning. JA TACK!

Nä nog med klagande på det. Nu ska jag ta mig i kragenoch göra med massa nytta här hemma:
 - Rensa gardroben så kläderna får plats.
 - Söka ett jobb arbetsförmedligen skickat.
 - Hämta paket från H&M
 - Städa rummet (damma, damsuga och bädda)
 - Handla till lördag.
 - Sortera och tycka in filmerna i hyllan.

Det var nog allt. Som sag massor att göra. Hör av mig senare under dagen.

The things that one most wants to do are the things that are probably most worth doing.


RSS 2.0