H&M <3




thank you


Gotta go my own way

I gotta say what's in my mind
Something about us
doesn't seem right these days
life keeps getting in the way
Whenever we try, somehow the plan
is always rearranged
It's so hard to say
But I've gotta do what's best for me
You'll be ok..

I've go to move on and be who I am
I just don't belong here
I hope you understand
We might find our place in this
world someday
But at least for now
I gotta go my own way

Don't wanna leave it all behind
But I get my hopes up
and I watch them fall everytime
Another colour turns to grey
and it's just too hard to watch it all
slowly fade away
I'm leaving today 'cause I've
gotta do what's best for me
you'll be ok..

I've got to move on and be who I am
I just don't belong here
I hope you understand
We might find our place in this
world someday
But at least for now
I gotta go my own way

What about us?
What about everything we've been through?

What about trust?

you know I never wanted to hurt you...

and what about me?

What am I supposed to do?

I gotta leave but I'll miss you

I'll miss you

so
I've got to move on and be who I am

Why do you have to go?

I just don't belong here
I hope you understand

I'm trying to understand

We might find our place in this
world someday
but at least for now

I want you to stay

I wanna go my own way
I've got to move on and be who I am

What about us?

I just don't belong here
I hope you understand

I'm trying to understand

We might find our place in this
world someday
but at least for now
I gotta go my own way
I gotta go my own way
I gotta go my own way


no one knows.

Lover is complicated. Too complicated. What to do?


Free faling. . .


I get so lost sometimes

Svårt. Jepp, svårt är vad det är. Hur gör man? Hur tänker man? Hur regerar man på detta? Oh. . . Jobbigt. Jag tycker om dig men samtidigt vill jag inte förstöra något eller göra fler mistag. DILEMMA! Sen har vi det här med skolan. Plugga eller inte plugga. Allt kommer samtidigt. . . .

what a wounderful summer.

Dagen har spenderats i Ystad med Ingrid. Fika på snuggles sedan lite shopping och present letande. Sparv invation på uteserveringen ochj inte blev det bättre när vi bestämde oss för att ge dem lite smulor. HAHA. Hittade en del fina saker på H&M, tur jag hade presentkorten med mig. Super nöjd med köpen. Handlade även present till Jimmi så nu får vi bara hoppas på att han uppskattar den.

Efter ca tre timmar kom ingrid på att hon hade stått över en timme på parkeringen. Tur att ingen märkt det. På med mer pengar och sedan satt vi en timme i gräset och njöt. Underbart att få njuta efter flera dagars hårt arbete.


ZZZzz......


Jobbade över två timmar igår. Usch och fy för det!


Miss it

 

 

Känner att jag verkligen saknar flykten från verkligheten och tiden med de underbara människorna i Tunisien. Hoppas verkligen att det blir av med en resa dit igen i slutet av augusti. Känner väl mest så nu eftersom jag inte pallar med allt här hemma. Dagen har inte direkt fått en på bra humör. Det går välöver till imorgon. Hoppas jag.

Har en mygginvasion på rummet så jag håller på att bli knäpp. Benen och fötterna är verkligen sönderbitna. Fy fan för myggor !!


Having a bad day.

Vaknade på helt fel sida idag. Var förbannad på någon från jobbet som gått mig på nerverna i min dröm. Inte nog med det så väcks jag av att grannen spikar en massa. DRYGT! Eftersom jag är väldig lätt irriterad när saker börjar gå fel på morgonen skulle jag lätt kunna ställa mig och skrika lite nu då jag stör mig på alla små detaljer. Exempelvis fanns det ingen ost när jag var sugen på det. Blä! Känner på mig att det inte är det ända som kommer gå fel idag. Illa! Kan dock glädja mig med att det inte är soligt idag då jag ska börja jobba om 40 min. Ska snart ta oich köra så jag kan beklaga mig för Myspys.


Tosse for life ;P

Ny färg och ny header. Nice!

Dagen har bestått av jobb jobb och åter jobb lika så gårdagen men inte i gatuköket som alltid annars utan i kaffestugan. Härligt med lite omväxlig och nu kan jag verkligen kalla mig tvättäkta tossing då jag varit på hela tosse. Gatukök, tivoliland, popcorn, prylbod, spel/lotterier, kiosker, badland, entre, glassbar och nu tillsist kaffestugan. Missade jag något nu? Hmm, tror inte det iaf. Tilläggas bör väl med att jag har stått med armband, skrindor och annat sådant med. Haha. Undrar var detta kommer sluta. Just det Pizzaboden glömde jag. Fy på mig. Vad jag babblar. Oh, kom precis att tänka på att jag cyklat runder och letat efter personen som hoppat över staketet. Massa tosse minnen och fler blir det i sommar. Nu får jag väl hoppa i säng så jag kan jobba imorgon med. Natti natt
 








Green fingernails


Jag bara älskar min ring. Är den inte snygg?



Lily <3




the summer is here.

Av någon andlednig kom jag inte hem för ån vid halv fyra inatt och det resulterade i att jag sov alldeles förlänge. Har därför nu asat mig upp och ut i solen för att njuta de få timmar jag kan idag. Ska nämligen jobba mellan 15-18, jag vet ur kass tid. En sak är säker. jag kommer inte frysa idag. ^^

What a wounderful day

Härliga dag !

Började dagen med att städa undan det sista efter gårdagens utrensning. Hjälp vad mycket saker jag har. Men men sen var det dags att ta sig i kragen och tvätta bilen (som förövrigt inte blivit tvättad sen i augusti) Den blev väl ren och fin men får nog ta en dag till och gnugga bort de där jobbiga prickarna.

Nu sitter jag hos Ingrid där jag ätit mycket god mat och snackat en massa. Vi ska alldeles strax bege oss mot Ystad för att hämta upp My och se Eclipse. Jag är väldigt nyfiken på den. Nu återstår det bara att se om den lever upp till förväntningarna.

Dreams

The sun is up, the sky is blue?

Vad hände med det fina vädret? Är det inte meningen att man ska kunna njuta när man är ledig? Aja det blir shoppig med mamma och sen utrensning av garderoberna med hjälp av Robin. Det tackar vi för, aldrig att det blir av om jag ska göra det själv. Det är ju något som behövs när man planerar flytt till hösten. Vill inte direkt asa med mig all onödig skit. Haha. Nu ska jag ut med Lily innan mamma kommer hem. See ya.

RSS 2.0