Christmas is near

Snö på marken, kyla i luften och julpyntet på plats. Imorgon är det första december. Underbart julen närmar sig!
Jag NJUTER !! 

Snow

Lily älskar snö. Hon springer runder som en galning, studsar upp och ner, snusar och äter snön. Det ser så roligt ut. Haha, underbara sötis.

Det var visst ett tag sedan jag bloggade, har helt ärligt glömt bort det då jar haft mycket att göra.

Igår kom Natta och Axel över till Anders och vi åt lite gott, pratade och såg en film. Mycket trevlig kväll, det måste göras om. Tackar för den trevliga kvällen.

Idag hade jag en ledig dag, den spenderasdes med städning och pappersarbete. Fyllde i papper till Alfa-kassan då jag har jobb i ca ett år med fast schema. Underbart. Skrev även under hyreskontraktet idag! Lycka!

Ingrid tittade också förbi och vi bakade några små kakor som smakar himelskt! Trevligt att sitta och prata en stund. Och nu har jag precis kommit hem från "Homeparty" hos en av grannarna. Underbara inrednigs prylar! Bestämde mig för att själv ha ett, den 9dec kommer hon hit. Gilla, gilla, gilla!

Det känns verkligen som en massa roliga saker är på gång de närmsta veckorna och det gillar vi. Men nu åter till Criminal Minds.


What a wonderful world

För en vecka sedan satt jag på mitt rum med en packad väska och snackade skit med Ingrid. Nu befinner jag mig i hor brodern och har precis packat färdigt väskan. Jag hade 13 kilo med hit. Varav 3 var kaffe och choklad till Tommy. Nu väger nog väskan närmare 20 kilo. Haha, men det gillas. :) Dagen har spenderats i centrum med sista shoppingen. (Hade gärna stannat längre). Hittade en heldel. Nöjd, men jag vill ha trollstaven! (Vi hittade en fjärkontroll som var en trollstav, man viftade på olikavis för att byta kanal, ändra volym mm). As coolt! Någon som vill köpa den till mig? Den kostade bara £50 ;) Från det ena till det andra, livet kan inte bli mycket bättre nu. Jag har jobb, en underbar pojkvän och ska kolla på lägenhet när jag kommit hem. Kan det bli bättre? Ja jo en sak kan väl bli bättre men det kommer väl. Nu ska jag förflytta mig ut i köket, ska laga pesto pasta med brodern. (ville inte gå ut förän nu då jag hört honom diska ;P) see ya <3 (Ursäkta röran, inga radbyte då jag bloggar från min iPod.)

I <3 shopping

Njuter av semestern i England.

Borjade dock forsta kvallen med att dricka lite val  mycket. Har minneslucka pa nagra timmar me jag hade kul den tiden jag minns iaf. Jag har spenderat dagarna har med slapp framfor TVn och lite shopping. Underbart.

Tva par skor har inhandlats, aven en ful (men skon) pyjamas, strumpor, filmer och lite annat.

Igar nar  brodern kom hem fran jobbet stack vi ut hade trevligt men var vraal hungrig storsta delelen av tiden. Avslutade kvallen med Pizza, at en hel men var anda hungrig. Kakade en lamnad bit till frukost precis och det var guomligt gott. Och lite oboy till det.

Mina planer for dagen ser mest ut som lite mer shopping, lite film och sen far vi se nar Tommy kommer hem fran jobb.

Dagens shoppinglista: 

  • Skins till bade mig och Ingrid
  • Ett par snygga jeans (Kimmie style)
  • Chips!
  • Subwaymacka
  • Vantar
  • Mjolk (drack den sista precis)
  • Julklappar (?)

Norwich

Sitter just nu hos brodern i Norwich. Inga sveska bokstaver pa datorn sa det blir roligt att lasa. (Anders jag vet att du skickade dem men jag orkar inte :P)

Jag har haft flyt hela resan idag. Behovde inte vanta pa nagot mer an da flyget men det gar ju inte att undvika. Eftersom jag hann med forsta bussen sa var jag framme hela tva timmar tidigare och det gillas.



Pavag till gaten..


Sjukt lang ode korridor...


Tommys chillicheesburgare.

Val framme lagae vi till sjukt goda burgare och det var inga sma saker. Just nu jobbar Tommy sa jag ser pa film. Hahaha, Sjuk sak. Men nu ar det dags att ringa mamma och sedan Anders <3

Senare nar Tommy kommer hem blir det vars en burgare till innan vi drar ivag till en fodelsedagsfest for hans  forra chef (tror jag).


I know !!

.................

Shopping all day long

Ullared med Mamma och två av hennes arbetskollegor idag. Köpte en massa till min framtida lägenhet. (Men vem vet när den kommer) Och en del annat som ses på bilderna. Pallar inte riktigt skriva om det nu då jag gick upp kl 4 i morse/natt. Hjärnan är slut. God Natt.

 


Man kan inte annat än ÄLSKA ullared.

....

Ibland undrar jag hur jag själv tänkter. Varför tänker jag så mycket. Varför dörsöka analysera vad dagens händelse betyder om tio år. Varför kan jag inte bara leva i nuet och njuta av det?

FY PÅ MIG!! Förstör ju bara för mig själv...

It hurts

Jag kan inte påstå att dagen börjat som den borde. Hämtade fukost och Lili för att mysa framför min TV men det gick åt helvete. Snubblade på ett av de översta trappstegen och mosade min högerarm då jag försökte rädda Lili från fallet. Lili klarade sig men nu har jag ont som in i helvete och mattan är täckt med yoggi. Fuck!

Nu får jag väl göra mig klar för jobbet.


011110

Jobbade första dagen idag, kändes underbart. Trivs redan och har fått ett schema. Känns underbart. Firade förstadagen med middag hos Anders. Trevligt och god mat. Sedan måste tilläggas att jag är grym på Mario Kart. Eller vad säger Anders om saken? Hahaha. Nä men godnatt. Jobb imorgon med. <3


RSS 2.0