<3

I was a killer, was the best they'd ever seen
I'd steal your heart before you ever heard a thing
I'm an assassin and I had a job to do
Little did I know that girl was an assassin too


spookey

Det spökar utan tvekan på mitt rum närmare bestämt i min TV. Den bytar kanal när den känner för det, ändrar volymen och startar när den är av stängd. WTF !? Det är lite läskigt. Någon annan som haft samma problem?

Av någon andledning har jag en ologisk rädsla för zombies. Har fått för mig att det "bor" en i mitt hus just nu. Idiotiskt jag vet men ändå. Det är inte kul. Jag blir arg på mig själv! Det är helt orimligt att här skule finnas något sådant men ändå är jag rädd. Nä får ta och prata med Anders lite sen säger jag god natt.


My night of complaning

Min mumsiga pizza. Saralee pizzakit, pizzaost, guldsalami, champinjoner och mozzarella. Gott!

Ikväll beklagar vi oss över folk som ljuger och inte vågar säga sanningen. Annika och jag klgar ifs på allt ikväll bara för det behövs ibland. haha. Snart ska jag se lite tv och mysa med sötsaken. Jobb imorgon igen i Burlöv denna gång. 10-16 det är inte fy skam. Nice, nice.  Söndag blir enda lediga dagen denna veckan. Pust men det är det värt.

Ha en bra kväll mina vänner, det tänkter jag ha iaf.


Pizza in the oven

Hemma från jobb, pyjamas byxorna på och pizzan i ugnen. Underbart, ikväll blir det bara att slöa framför Tv med gott. Nu var vist pizzan klar. Skriver mer sen. :)

Lovehate

Jag både älskar jag hatar min nya rutin. Sova kl 23 och upp kl 7 alla dagar förutom då man varit på fest. Det är så härligt att ha en rutin och få ut mycket av dagen. Underbart. Idag bär det av till Borrby. Alltid trevligt att vara där. Det kommer bjudas på "Höstens mysigaste mat" hoppas det blir bra.


Pink and purple

Ny mössa och Halsduk. :)

Dagen har varit lång men inte tråkig, lte dryg i mellan åt bara. När jobbet äntligen var slut körde jag till Nova och gick en kort runda. Med mig hem fick jag de två linnen jag var ute efter, en tröja, en halsduk och en mössa. Nöjd? Nej tyvärr inte. Hittade en underbar stickad tröja, tyvärr låg den inte i min prisklass så den fick inte följa med hem. Snyft.

På vägen hem passade jag på att prata med Bästis i tele. Allt blir bättre när va pratar. Tack för du finns där. <3 Väl hemma har jag sett Criminal Minds och nu ska jag prata lite i tele innan jag säger god natt.

 


Breakfast

 

Frukost framför TVn, macka, varm oboy och vanilj och björnbärs youghurt. Mums! Det är en bra start på dagen, snart ska jag ge mig iväg till Lund för att jobba några timmar. Hoppas på mer folk idag än vad det var igår.


Lovekiller

Jag brukar inte vara så förtjust i Darin men Lovekiller är en underbart låt. Och jag måste säga att videon var väldigt bra.


Winter

Hur vet man att det är vinter?

  1. Värmeljusen tänds i massor, inte bara för mysig stämning utan för värme.
  2. Te koppen står aldrig tom.
  3. Pyjamasbyxorna (med kossor) åker på när det är dax att krypa ner i sängen.
  4. Det fryser på rutorna (bilen)
  5. Handbromsen fryser fast.
  6. Hunden vill inte gå ut utan kläder. (!?)
  7. Och så klart det mest uppenbara, det snöar.
  8. Man måste skotta.


To have or not to

Massa jobb denna veckan hela sex dagar. Pust. Men det blir pengar av det. Underbart, her en hel del utgifter denna månaden. Färga håret, försäkring på bilen, de vanliga räkningarna, ullared (handla inför eventuell flytt till våren någon gång), och till sist hälsa på älskade bror i England. det blir tight men man måste få unna sig ibland. Dumt nog händer allt samtidigt. Men men sånt är livet.

Har inte väst mycket att skriva om idag tycker jag. Är ganska trött, det lir långa dagar när man ska köra en timme till och en timme hem från jobbet. Imorgon tänkter jag iaf stanna till på Nova Lund innan jag kör hem då mina linnen gjort sitt nu. (jag vet att jag tidigare sa att det blir tight men hade räknat med att kunna unna mig något¨ändå, annars blir det inte så tight) Gud var jag är rörig när jag skriver ibland. Aja hoppas ni står ut. Hahah.

Nu ska jag hämta upp min lilla sötis och sedan säger jag god natt. För söker ju komma upp i tid om dagarna fast jag jobbar och börjar sent. Det gäller även de dagar jag är ledig. Man kan ju inte direkt sova till tio. Hela dagen försvinner ju innan man käkat frukost. (Anders nu menar jag inte att hela din dag försvinner, du jobbar ju natt:P) jag vill hinna få något gjort så jag kan slöa på kvällen. Men som sagt, god natt mina vänner.


happy !! <3

Äntligen! Jag har lyckats. Igår var jag på anställningsintervju och idag rinde telefonen. På måndag börjar jag på mitt nya jobb. Lycka! Nu saknas bara lägenheten som för den delen inte verkar var långt borta.

Så underbart allt känns nu. Det var allt jag ville säga. Nu ska jag sova, jobbar sex dagar denna veckan. God Natt.


Pictures a'la Anders

Har haft en underbart trvlig kväll med Anders, lagat god mat, bakad kladdkaka mm. Skriver mer imorgon då jag skulle behöva sova nu. Här har ni iaf bilderna. Natti natt.








Keeping them busy


Jonathan leker med lego.


Hedvig spelar spel på min iPod


Vincent släcker törsten.


Monstret Jonathan jagar mig.


Tydligen fanns det två monster.


En koja var inte nog... (Hedvig och Vincents kojor)


...fick bygga vars en. (Jonathans koja)


I'm the Nanny

Igår hade jag verkligen ingen ork alls i kroppen, sov halva dagen. Åt och somnade igen. Städade undan en del och saden mös jag i sängen med massa avsnitt BigBangTheory. Underbart. Jag tror jag såg 18 avsnitt igår. Oops. Haha.

Idag sitter jag barnvakt hela dagen. Som tur är har jag hjälp av självaste Spiderman så det ska nog gå bra.

Barnen spelar spel just nu och sedan får vi se vad som händer. Vi ska nog kunna hitta på något kul.


Celebration


20-tals fest igår. Firade Natta. Blev ganska nöjd med mina kläder. :)


A dress or dressed as a boy?

Sitter just nu med på en svenk/so- lektion, måste säga att det är ganska intressant. Men men det var inte det jag tänkte skriva om.

Jag har fått ett problem, imorgon ska Natalie har sin 20års fest med 20tals tema. Vad i hela vida varlden ska jag ha på mig? PROBLEM! Inte har jag hittat något innan denna veckan och sen försvann bara tiden för mig. Nu är det bara en dag kvar jag har inte något att ha på mig. Funderar starkt på att klä mig till kille bara för att det var mycket enklare att komma på. Haha. Nej men seriöst, jag får nog springa en massa ärenden idag. Mitt andra problem ör dock att jag inte har några pengar att köpa något med så frågan är därför. Vad fan ska jag göra? Någon som vet? Det är fritt fram att hjälpa mig.

Nu ska jag nog åter gå til jobbet. Inte för att hon behöver någon direkt hjälp på lektionerna men ändå.


work work work, me like!

Jobb jobb jobb denna veckan. det gillar vi. Dock inte mycket ork föt bloggen. Vi får se om jag pallar i helgen.

Not for me

Då har man varit iväg och kollat på den där lägenheten. Visst var den fin men inget för mig. Jag är lite petig när det gäller kök och badrum. Gillade verkligen toan då den var nyrenoverad men köket var ingen hit då det var från typ sextiotalet eller nått. Vitvarorna var dock inte så gamla men ändå. Bra hyra och och bra läge. Men nej, jag letar vidare. Det borde väl dyka upp något snart tycker jag.

Nu ska jag inte göra ett skit. Bara ta det lugnt. :)


Me and my phone don't match

Det har visst inte blivit bloggande på någon dag. Har haft fullt upp. I fredags började jag dagen med simning redan halv åtta på morgonen. Känders riktigt bra. Skickade iväg lite viktiga papper och sådant innan jag begav mig till Sjöbo för att jobba några timmar. När jag sedan kom hem var jag helt skut, glömde bort att äta kvällsmat och somnade i soffan efter en timme. Därav inget bloggande då.

Igår gick jag upp i bra tid, körde in till ystad och lämnade in Cv (håller tummarna nu), letade efter kläder till kvällen då kläningen jag hade tänkt ha inte riktigt passade länge. Jag hittade inte ett skit! Körde hem och var sjukt irriterad då jag inte kunde hitta något att bha på mig. Fick en ide men saknade skor, körde ner på BO och letade. Hittade dock inga men där var en underbar klänning. Den fick följa med hem, och där var klädproblemet löst.

Sprang på Telenor när jag var där nere, passade på att förnya och förbättra min telefon och mitt mobila bredband. Nu har jag en lägre månsdskostnst oc´h en ny mobil (att vi sen inte kommer överens hör inte till saken).

Väl hemma igen var det bara till att göra sig klar för Sandras och Pernillas 20års fest. Åkte till Kivik och hämtade upp Linn och Pontus. Det var en trevlig kväll. Drack inte så mycket och hälpte till lite i med det som behövdes. Ex torkade upp utspilld grogg med en mopp. Haha, men vad gör man inte för sina vänner.

Det var nog allt som ni missat. Nu ska jag göra mig klar för snar bär det av inte till Ystad för att kolla på en lägenhet. Nu håller vi tummarna att ingen annan vill ha den så jag kan få den. (Kommer nog inte hända med min otur men men)  See ya later.


Good and bad

Myser framför TVn innan det är dags för sängen.

Började jobba kvart i tio idag. Hittade först inte rätt då jag inte förstod vägbeskrivningen. Det var iaf ett trevligt ställe.

Annars har dagen flytip på med både bra och dåliga saker. Ringde på en lägenhet idag, ska antaglegen kolla på den på söndag. Det låter ju inte fel. Min box hade tydlgen lagt av. Crap, har inte riktigt pengar att lägga på en ny nu. Jobb på lördag blev inställt tillsvidage. Det gillas inte heller. Mamma frågade om jag ville med till Ullared, dit beger vi oss i början av november. Här ska handlas inför flytt (det börjar ju närma sig) Var på badet och om man har tur så kanske dt blir lite jobb där med. Som sagt både bra och dåligt.

Efter jobbet körde jag iaf till Anders för lite mer Scrubs. Det blev kvällsmat från Max (greenburger) mycket gott.  Tackar för det. Alltid trevligt.

Nu ska jag snart hoppa i säng då jag tänk gå upp tidigt imorgon för att först simma och sedan skicka iväg lite ansökningar och annat skoj.

 


Long day

Nu är barnen nattade och förhoppningsvis sover de snart alla tre.

Det blev en lång dag då jag började med att jobba 10.30-16.30 på Räsan och sedan direkt ta med mig barnen hem för att sitta barnvakt. Vi har spelat lite spel, ätit pizza, lekt med lego, sett barnprogram, en kort film och till sist läste vi en saga innan det var tid att sova. Nu ligger de i sina sängar. Hedwig sover redan och jag tror Vincent med har somnat nu men Jonathan har inte lykats somna än. (Ska snart gå in och titta till honom). Själv tänkte jag se en film. Jag ska ju ändå sitta här till elva så något måste man ju göra.

 


London <3

Saknar !

Jag sitter här och drömmer mig bort en stund. Vill tillbaka till min älskade stad London. Jag trivs som fisken i vattnet där. Synd att brorstor inte bor kvar där.

Jag saknar allt med den staden. Tunnelbanan, människorna, affärerna, maten och parkerna. Jag vill verkligen dit igen. Någon som donerar lite pengar så jag kan åka dit typ nu? Funderar på att åka dit ensam om inte någon känner för att följa med. London <3


Candles

Härlig och väl utnytjad dag.

Började dagen med frukost och ett serieavsnitt, fixade lite på rummet och sedan körde jag in till Ystad. Mötte upp Anders vid H&M sedan gick vi och letade present till underbara Natta. Tyckte allt att vi hittade något bra. Fortsatte vidare i lite butiker men hittade aldrig det jag letade efter. Typiskt. Vi återvände till H&M där Anders förklarade att om han blir trött på shopping slår han sänder saker. Det var naturligtvis ett skämt men bara en minut senare välter jag ner ett rött nagelack fån hyllan och försör inte bara nagelacket (som går i tusen bitar) utan även mina uggs som fick röda prickar. Oops. Men det var ganska komiskt.

Jag lämnade Anders och körde hem, åt lite och körde upp till simhallen med Mamma. Idag blev det hela 50 längder. Känns underbart. Nu ska jag bara njuta av kvällen med en kopp te, en muffin och mina värmeljus. Nu är det höst!

Imorgon blir det jobb 10.30-16.30 på Räfsan. Efter det ska jag sitta barnvakt till tre underbara små busfrön. Jag kommer nog inte vara hemma igen förän 23.30. Det blir en lång dag. Men det är det värt.

 


godnight sweetheart

Sitter i soffan och myser med min sötis. Hon morrar doch på mig när ja flyttar mig. Gissar på att hon ligger väldigt bekvämt i min famn. Nu ska jag snart krypa ner i sängen och se någt seriesvsnitt. Natti Natt.


I love food

Färskpasta, sallad, rårivnamorötter, bacon och stekta färsla champinjoner. Mumsigt

Det var dagens lunch det. Nu ska jag ge mig på en liten snabb städning och uppfräshning av rummet. Det känns som det kan behövas.  

 


Walking in sunshine

Helt underbart väder idag. Lily väckte mig med en massa pussar idag. Jag tror hon ville att vi skulle ut så jag käkade lite frukost sedan gick vi en härlig runda. Stannade till hos mina underbara morföräldrar en stund inna vi gick hem igen. Kameran var naturligtvis med, fick några fina höstbilder. Nu ska jag laga lite god mat.


101010

Fiskbullar med bacon och ost i, potatis, sallad, rårivnamorötter och dansk remulade. Mums. Dock väldigt mäktigt så jag orkade inte äta upp fiskbullarna, en hade räckt och kanske en knäckemacka istället för den andra.

Nu sitter jag i soffan och väntar på att how I meet your mother ska börja. Funderar på att hoppa i säng tidigt idag, kanske se en film. Hoppas på jobb imorgon och blir det inte det ska jag fixa lite med jobbsökningar.

 


The hangout

Trevligt, trevligt, trevlig !!

Kvällen i går var super, dricka, "allvarliga samtal", drickspel, dryg sjuk film, natta maud, mm. Jag måste ju säga att "the room" var en av de sämsta filmerna jag någonsin sett. Det var ingen B-film det vär en Ööööh? HAHAHA

NU ska jag snart ta och gå en runda med min trötta lilla ettåring. Lily fylde år igår. Grattis sötis. <3 Efter det ska jag ta och laga till någom mumsig mat och en god sallad, slå mig ner framför TVn och njuta av resten av dagen.

 


Cooking is fun

Kycklinglårfilé med kyftpotatis, sallad och cream fresh smaksatt med soltorkade tomater och feta ost. Super gott.

Jag körde och hämtade upp Ingrid vid elva och körde sedan till Lund för att hämta mitt köksmöblemang. Vi använde min trogna följeslagare GPSen, den var dock ute och cyklade ett tag och vi började köra runt i en cirkel. HAHA.

Nu ska jag snart börja göra mig klar inför kvällen, först fira kusinen och sedan bär det av till Anders för inflyttningsfest. Frågan är bara vad man ska ha på sig. Den eviga frågan.

 


Working

Igår tänkte jag gå upp i god tid för att få mycket gjort innan jobb, klockan ringde vid åtta och jag vaknade men inte steg jag upp för det. Haha nej jag började se en film. Fick dock en del saker gjorda innan det bar av till jobbet. När jag var klar på jobbet körde jag hem till storebror en stund. Mycket trevligt. Körde hem och bumsade rakt ner i sängen. Trött !

Dagen idag har jag spenderat med olika serier innan jag begav mig till jobb. Ringde även på ettköksmöblemang, så imorgon kör jag och Ingrid till Lund och hämtar det. Nu saknas bara lägenheten för resten har jag. Håller tummarna för en jag lämnat intesse på. Den var perfekt. Nog om det. Efter jobbet körde jag hem, käkade och har nu återgått till mina serier.

 


alarm clock

Älskar min lilla sötis, imorse kom hon in skuttandrs och bumsade ner i min säng för att sova en stund till. Mysigt.

Imorgon ställs klockan på alarm då jobb väntar på eftermiddagen och jag inte tänkt låta förmiddagen gå till spillo. CVt ska finslipas, några intressanta jobb ska sökas, lite mat ska lagas och jag ska unna min några minuter i solariet innan det bär av mot Hässleholm och mysmatchen. Måste älska "Mysmatchen uppdragen", synd bara att de är halvdagar.


"I live under your bed" hahah

Första bilden jag tog på sötis i skogen och jag tror nog allt att det blev den bästa.

Dagen har varit härlig, träffade Tiffany för en fika. Mycket trevligt. Fixade med Arbetsförmedlingen och lönen så nu behöver man inte tänka på det mer.

Just nu myser jag med sötis och ringer skumma samtal för att jävlas med Anders. Nä, dax att gå ut med Lily och sagen bumsar jag i säng.

 


confused

Jag har aldrig svikit någon, men blivit sviken själv. Nej nu blev det fel. Jag har svikit många, men aldrig blivit sviken själv. Nej det stämmer inte det heller. Jag har både svikit och blivit sviken. Ja, det lät bättre. Men vem har inte det?

Fall

Det har varit en riktigt härlig eftermiddag i skogen, kom hem för ca en timme sedan.



Emelie tog lite bilder på mig och sötis och den här blev min favorit bland många andra starka kandidater. Nu ska jag äta lite bakad potatis med skagenröra och sallad innan jag beger mig hem till Anders.  Där det blir mer scrubs och en trevlig kväll som vanligt.  

 


Lovely day

Eftersom dagen bjuder på så härligt väder har jag bestämt mig för att skjuta upp dagens planering till morgondagen och njuta av det fina vädret med Lily, Kusinvitamin, fyledalen, picknick och kameran. Det känns härligt. har packat ner pankakor och två mackor för pickninken och funderar på om jag ska ha med vam oboy eller och det är en dum idé med tanka på min och emelies klantighet kombinerad. Vi får se helt enkelt.

Kom och tänka på en sak tidigare idag. Om man ska uttala sig i media om något, vad som helst, varför tänker man inte efter lite först innan man säger något dumt som förvrängs och blir idiotiskt? Och varför ska media förvränga allt? Det är helt enkelt en skum värld vi lever i.

Nä nu ska jag dra ut till skogen och njuta av dagen.


Is it realy that hard?

Ny vecka nya tag. Imorgon blir det en vända till Ystad för att fixa med lönepapper om inte resursen hör av sig. Blir väl en vända till arbetsförmedlingen och försöka få tag på handledaren än en gång. (Ska det vara så jävla svårt att svara en?) Nä dax att ta tag i det. Jobb torsdag och fredag iaf. Blir det inte mer än så denna vecka så ska jag försöka fixa till mitt CV som försvann när datorn jävlades med mig. Sola lite, fixa frissan och träffa lite vänner, kanske ta en fika. Nä nu tog orden slut. God natt.


Dinking is fun <3

Fest hos Ingrid ! Lovley. Dicka, våghals och massa kul.  Förlåt Monica! Tur det inte var något alvarligt. Love yoc ,u friends!!! Ses på Öja ! byebye

Some help please?


Jag kan fortfarande inte bestäma mig för vad jag ska ha på mig. Hjälp?


What to wear?

Sådär, nu är den där hemska röra på rummet bortstädat men det blev trångt i garderober och lådor. Nu är frågan vad man ska ha på sig ikväll. Jag är väldigt inne på något svart och vitt men funderar även på om man ska ha en rosa cardigan. Svårt svårt. Får väl ta en dusch och fixa mig lite och sedan prova lite. Men det kommer nog sluta med att jag tar halva garderoben med till Ingrid och låter henne bestämma. Haha. Nu ska jag ta och äta något gott. Soppa kanske? Ja varför inte, ikväll blir det grillat. MUMS !


Efter lite städning (före bilden hittar ni i förra inlägget).

 


Error

Bloggen har inte velet fungera på hela förmiddagen. Jag undrar varför. Jaja. Jag har gett mig på en ordentlige städning men kan inte säga att det går så bra. Jag får inte plats med alla kläder och saker där de borde vara. För mycket kläder eller för lite plats? (jag har ju bara 30kvm rum) Jag kör på för lite plats.


Eller vad säger ni?


What comes around, goes around

Fick hem lite filmer och böcker från CDONs stora rea idag. Det gillas !

Dagen har väl inte varit den bästa men det kan ju bara bli bättre då. Jobbat på Coop igår och idag. Dåligt med folk tycker jag. Och alla har frysen full. Haha, jaja om de säger det så. Det blev ingen simning varken idag eller igår. Var helt slut i kroppen när jag kom hem från jobbet (står upp hela dagen). Men imorgon tänkte jag sticka upp och simma några längder. Kanske sola lite efter det, det var så länge sen nu. På kvällen drar jag iaf till Ingrid och sen blir det Öja. Lovely!

Nä nu ska jag krypa ner i sängen och börja läsa lite i Numbers, den verkar sjukt bra.  Nattinatt mina vänner.

 


RSS 2.0