Sleep is overrated

Har sjukt mycket energi just nu när jag borde sova. Jobb imorgon, ser fram emot kvällen då Mattias kommer hit. :) Dagen har jag verklkgen njutit av, underbart att vara ledig när solen skiner. <3

Sunny side up

Njuter i solen, underbart att vara ledig en sådan härlig dag. Började dagen med att baka scones och njuta av frukosten i solen innan jag sedan bestämde mig för att städa lite så rummet ser beboligt ut igen. Haha, förstår inte hur mitt rum kan bli så bombaderqt med saker som ändå aldrig qndvänds. Gick iaf en runda med Lily när jag städat klart och sedan har jag njutit av det fina vädret så mycket som jag bara kan då jag jobbar imorgon. nu funderar jag på att gå in och göra en god sallad till lunch och som jag kan ta med till jobbet imorgon. Frågan är nu bara vad jag ska ha i den. Hmm. . .

full speed ahead

Idag har jag fullt upp. Massa saker som ska göras.
  • Sjukgymnasten
  • Sjögrens
  • Städa
  • Lämna schema
  • Hämta hårddisken
  • Städa och tvätta bilen
  • Tandläkaren
  • Panta burkar

Jag tror det var allt, nu får vi se vad jag hinner med för allt kommer jag inte göra ;P


It's been a lifetime since I last confessed...

Få se här nu var var jag? Hmm Fredag. Jobbade i Borrby och bjöd på tårta. Härligt att där börjar komma mer folk. På kvällen blev det filmkväll hos Natta, lovely. Hämtade Suss mitt i natten och sen var den dagen över.

"Tosselilla, Tosselilla allas favorit om du vill ha en rolig dag så ska du komma hit"


Jobb på Tosse igår igen. Matilda och My är underbara att jobba med. Haha. På kvällen bär det av till Beddinge för fest hos Ingrid. Trevlig värre!

Var hemma vid tre i natt och fyra natten innan så nu är jag trött och lite bakis. Men det är ändå dax för jobb om en timme. (Får väl ta och gömma mig i läskförrådet eller nått.) Idag är det Färs och Frosta vilket innebär överflöd på folk. Hoppas hoppas hoppas jag får kassan som funkar och någon annan får ta den manuella. 

 Friends

Organisation

Dagen har jag spenderat på jobbet med massa sysslor som annars aldrig blir gjorda. Kollade över schemat åt chefen, ordnaden i läsrkförrådet, organiserade om läskkylarna och räknade kassan. haha lite udda arbete men det tog tid och blev kanon.


Fixade till en hemmagjord hamburgare när jag kom hem, mumsigt! Efter det blev det en härlig kvällspromenad med Susse i fyledalen.

 


Pictures at the beach with Susse



















Too slow

Bilderna tar 100 år att läga upp med det mobila bredbandet så ni får se dem imorgon. Nu ska jag sova, jobb imorgon. See Ya!

We love the beach <3

Idag fick det bli stranden med underbara Susse ! Härligt och behövligt. Läste en massa och fotade som galningar, haha. Men bilderna kommer senare. Nu ska jag göra mig klar för att bege mig ut i det härliga vädret igen på en fotorunda med Susse. See ya tonight!

Summary

Jag hade precis massor som jag tänkte skriva om men nu är det som någon har rensat ut skallen på ord och allt står helt still.

Massa folk i söndags. Hade dock en trevlig dag på jobbet ändå och det gillar vi !

Gårdagen spenderades med trevlig folk. Först frissan (Therese Larsson) och det blev kaonon sedan vidare till kusinvitamin för frukost och massa skitsnack. Efter¨det bar det av in till Ysatd med Susse. Treeevilgt värre. Undrar bara var tiden tog vägen. HAHA. Susse rekomenderade en film som jag var tvungen att se. Underbar och hemsk! Rekomenderar absolut den. Precious.

Dagen idag har varit ganska dryg om jag får säga det. Har fördrivit tiden på jobbet med att skrubba alla smutsiga golvlister så de blev vita och fina igen. HAHA. Marcus, sluta driva med mig på jobbet. Du börjar gå mig på nerverna. Haha, nä men gud vad jag var lättlurad idag. Fy på mig. Tror dock ändå att det beror på det slöa tempot idag, eller nått.


Working clothes

Nu ska jag nog ta och sova lite, ledig imorgon men har en del som ska hinnas med.
Nighti night.


A fire burns today

Som väntat dök det inte upp så mycket folk på Tosse igår. Kan tycka att det var lite skönt men idag väntas 10.000 pers så vi kommer nog ha fullt upp. tur man jobbar med galna människor. Haha eller vad säger du Matilda? Roligt hade vi igår iaf. Testade larmet innan vi gick hem med. HAHA, oops.

Igårkväll firades Julia, Lars-Erik och Anette. Jag tillbringade kvällen med att prata med min älsklings kusin. Vi planerade midsommar. Ska bli så kul, tänker ta cyklarna och bege oss till någon äng och tälta. Därför efterlyser jag nu en cykelkärra. Någon som har en att låna ut?

Oj nu sprang visst tiden iväg, börjar ju jobba kl 10. Dags att byta om kanske.

See yaa


Like it !

Ja jag vet. Dålig uppdatering idag men jag har jobbat, käkat pizza och umgåtts med Ingrid i några timmar. Mycket trevigt, vi borde ses mer.

Det finns väl inte så mycket mer att skriva. Ska köpa bilen av Pappa och som det ser ut nu även flytta till egen lägenhet till hösen. Detta gillar vi mycket. Nu väntar jag bara på att det ska dyka upp lite lägenheter att välja mellan. Hihi. Oh, jag längtar redan. Skriver ner allt jag kommer på som måste köpas. GIILLA !

Men nu ska jag sova lite innan jag (snäll som jag är) hämtar upp folk på Öja och kör dem hem för att sedan sova lite till innan det blir jobb på Tosse. Hjälp, första helgen detta året. Känner mig ringrostig. Inte blir det så bra när man inte kan lyfta nhågot heller. Aj aj. Men sånt är livet.

ZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzz..........


Nightmare?

Känns som detta bara är en mardröm men jag vet att det inte är det. Jag förstår inte att du gör det som du sagt att du inte kommer göra. Du säger emot dig själv.

Mår ur uselt idag tack vare dig och jag ska börja jobba om en timme. Yey! FUCK YOU !!

Go to hell

Att såra någon är aldrig trevlig och värre är det att bli sårad. Men jag blir hellre sårad av en person som är ärlig mot mig än av en idiot som DU, som ljuger en rakt upp i ansiktet mer än en gång. Om du bara hade varit ärlig till min i April så hade vi kanske fortfarande kunnat prata med varandra. Men istället gör du precis som förra gången du undviker allt som kan leda till en konflikt. Istället för att vara ärlig och säga att du bara vill vara min vän utnyttjar du situationen. Inte förän jag snubblar över en av dina lögner talar du om sanningen. Om jag aldrig sätt dett där inlägget, hade du fortsatt då?

Du förtjänar precis det du fick av mig. Du är den som betytt mest för mig men du är även den som sårat mig mest. TACK SÅ JÄVLA MYCKET !!

Jag hoppas att du (Sebastian) får ett riktigt helvete tillsammans med din nya flickvän (Gisela).

You'r ded to me


I thought I was saving a life but someone beat me to it.

Chips och dippa var visst inte så gott som jag föreställde mig. Tror inte jag åt mer än fyra. Haha, slöseri på dippa.

Kvällen har iaf bjudit på den ena bevikelsen efter den andra. Ibland undrar jag om du verkligen menar det du säger.

I HATE THIS !

I want it now!

Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.Chips och Dippa.

Tosselilla is the shit

Pust! Detta hade jag då aldrig väntat mig. Kommer till jobbet och jag börjar med att starta larmet. Lyckat Kimmie, lyckat. Hinner tända lamporna och starta "mosvattnet" innan Marcus dyker upp. Vi hinner med ganska mycket innan de första kunderna dycker in kl 11. Av någon andledning bestämmer sig mer än en skolkass (mer två, tre, fyra kanske) för att komma och äta innan tolv. Varför!? Men Mackan är ju kungen (hahahaha) så han håller ställningarna tills Susse dycker upp vid tolv (Måste på pecka att jag inte var arbetslös, jag hade kassan). Fullt ös farm till två. Jag säger då det, tur att det var vi "gamlingar" som jobbade idag. Hade nog inte funkat annars. Synd bara att Myspys fortfarande var sjuk och inte kunde komma idag. Krya på dig vännen.

När klockan äntligen blivit fem och vi stängt gatuköket hämtade vi upp alla pantburkarna, och ni kan aldrig gissa vad jag och Susse hittade i en av påsarna! En blöja!? Vem slänger en blöja inne på en servering och dessutom inte ens i soporna utan bland pantburkarna. Nä fy!

Nu står iaf två sopsäckar pantburkar i mitt garage så jag får väl bege mig till ICA och panta snart. Susse, säg till när vi ska jävlas med "burkmaskinerna" på ICA.

Paantaaa meeeraaa


work work work, yeeey.

Trött som fan men det har man inte tid att vara när man ska bege sig till äääälskade Tosse för jobb i gatuköket. Massa som ska förberedas det är jag som ska se till att allt blir gjort. Hmm, för det är ju lyckat att ge de uppgifterna till personen med guldfiskminnet. Men sånt är livet. Idag kommer iaf Susse och jobbar. <3 Susse, Kimmie och Marcus. Om jag inte minns fel från förra året så var vi "the deam team" Muahaha. Vi får väl se hur det går idag. Det är iaf roligare att jobba när man får umgås med underbara arbetskamrater.

Nu ska jag ner i köket, äta lite frukost, gå ut med hunden och se till att jag har allt med mig. (Minnet, åter igen minnet)

Silence is the enemy


What are you waiting for?

Dagen har inte direkt varit den bästa. En man kort på jobbet och ingen röst som håller för att prata något med kunderna. Trots detta har jag lyckats vara trevlig till kunderna och inte skällt på min medarbetare även om jag hade velat det några gånger idag.

Det är dagar som denna som jag längtar mig bort från verkligheten.

En semester bland bergen hade jag inte tackar nej till. Det ser ju bara så underbart ut!

Även om dagen inte har varit toppen så njuter jag nu av att sitta i soffan och veta att jag inte har någonting som måste göras idag. Allt är städat papperna är i ordning och jag kan njuta så mycket jag vill. LYCKA.

Det ända som stör mig är DU, gör ditt val. Jag mår inte bra av att veta detta. Att gå och vänta på något som kan bli min lycka eller världens undergång. BESTÄM DIG!

I walk this empty street
On the Boulevard of Broken Dreams


All in one

En månad har det gått. Jag skäms nästan att jag inte uppdaterat någonting. Ändå har jag  några trogna läsare kvar. Jag är i chock!

Nu ska vi se om jag kan komma på något intressant som hänt. . . Hmm, det var inte det lättaste.

Besökte Tunisien 18/5-25/5. Det var underbart. Träffade härliga människor och njöt av tiden (min flykt från verkligheten). Djerba är en underbar Ö och jag vill verkligen dit igen.

Spice girls, sex on the beach, I'm swedish, talk to english, säg my eye, aqua gym, special price for you. Vattengympa, Kycklingarmen och Lillen. Eller hur? Ahhaaaa. No french.

Går det som planerat åker jag dit igen med Anne, Alexandra och Josefin som jag lärde känna nera på hotellet. Underbara tjejer.



Efter hemkomsten var det dags för min efterlängtade 20års fest. Det blev super lyckad och jag hade sjukt roligt. Tackar alla underbara människor som gjorde min dag bäst!

Tyvärr har det bar gått utför efter det. En viss person har sårat mig ordentligt och jag vet inte om jag kommer kunna släppa det.

Storebror har varit hemma och hälsat på. Det gillas alltid. Körde och lämnade honom hos äldsta bror. Mycket trevligt. Vi ses ju inte allt för ofta om man säger så.

I lördags bar det av till Göteborg för att se på Green Day (som för den delen är underbara) synd bara att jag inte var frisk. Och inte blev halsen bättre att att man skrek med i låtarna.


Lite rörigt men ändå ett sammanfattande inlägg. Tillägas bör dock att jag nu jobbar på Tosse igen. Wehoo. . . .


Do you know what's worth fighting for when it's not worth dying for


RSS 2.0