My work makes me fat

Rubriken säger väl allt?

Jobbade på Klockareboden idag och demade chips dippa och tunbrödsrulle. Mmmmmums. Rätta mig om jag har fel, men när man tagit ett chips kan man inte låta bli att ta fler. Iaf inte om man är en "chips loving maniac" (lät bättre på engelska) som jag.

Lunchen spenderade jag med en dyr Tom och Jerry tidning och en dryg gubbe som sålde dammsugarpåsar i affären. Han var otroligt jobbig då han kommenterade allt, ALLT, jag menar verkligen ALLT! usch.

När jag kommit hem körde jag ner om på Boan där jag möttes av två telenor killar och den ena var good looking. ;) Imorgon ska jag iaf dit igen och hämta min nya älskling, en samsung jet. <3

Nu ska jag vänta på susse som ska hjälpa mig sälja en massa saker på tradera (är dålig på att formulera annonserna). 

I wanna do bad things to you


Dullness

Än en gång har personalen på elgiganten fått lyssna på mitt klagande. Denna gången lämnade jag in mitt Nikon objektiv och min iPod travel charger. När ska det ta slut? Bah!

Jag har iaf jobbat idag, drygt men det är ju pengar. Fixade med papperna till AF och lämnade in lönelapparna för denna månaden. Fullt upp med andra ord. Stannade även till hos My och Jimmi och snackade lite med My. Så fint det har blivit i lägenheten (sovrummet) haha. Nä, men det hade blivit jättebra. :)

Nu ska jag se lite tv sen ska jag sova. Som tur är behöver jag inte gå upp förän kl 8 imorgon. Lyx kan sova hela tre timmar längre. YEY! Ses på klockareboden imorgon.

Carry me through the night
Hold me secure in flight


I love my pillow

Tröttare när man sover mer? :O

Av någon konstig andledning var jag mycket tröttare idag än jag varit de andra dagarna trots att jag gick och la mig redan kl 9 igår. (?) Hel skumt. Jobbade iaf idag. Lagade lite mat när jag kommit hem från jobb och begav mig sedan iväg till Malmö med Annika för att lämna in mobilen. Det blev även lite shopping för min del. En tröja på H&M och lite smått och gått från T.G.R, pennor, sudd, block, näsdukar och en memogrej. Vi stannade även till på SUBWAY och åt. Kändes faktisk lite skumt att försöka beställa på svenska eftersom jag bara ätit det i England innan. Ville ju ha samma macka nu. Man är ju så dum så man provar ju aldrig något nytt när man hittat något man gillar. Illa, illa. Men iaf, vi körde hem efter det. Med musiken på fullvolym och sjungandes för full hals tog vi oss hem. Jag lämnade Annika, körde hem käkade lite kvällsmat och nu sitter jag i soffan trött som fan. Ska se klart Sjunde himlen sen blir det till att nanna kudde.

We all want something else, we all want something we can't have.


Sleepy!

Lång dag på jobbet men trots det så har tiden gått fort. Skulle varit ledig imorgon och sovit en massa heladagen men så blir det inte. Någon har blivit sjuk så jag ska börja kl 6 imorgon med. Pengar, pengar, pengar = shopping, resa, lägenhet.

Nu ska jag se sjunde himlen och sen hoppar jag i säng. Behöver sova mer än 5 timmar om nätterna. Skriver nog mer imorgon då jag slutar mycket tidigare än idag (som det ser ut nu). Natti natt mina vänner.

Nerves


Hard working woman

Jobbat i dag, trött som fan nu. Fastnade för en låt som poppade fram i iPoden. "Good Charlotte - Broken hearts parade" Bra låt att städa till, det gick undan när jag hörde den.

"In the broken hearts parade
And I putting my heart out on display
there's no, Masquerade
just a funeral march for love today
The band strikes up and they're playing our song
Dressed in black and we're singing along
to the, Broken hearts parade
And I've never been better then I am today
"



I keep doing the same mistake

Som jag tidigare nämnt i bloggen, stannar jag uppe alldeles för länge när jag ska jobba dagen efter och så även idag. Börjar kl 6 och sitter fortfarande här och skriver. Fy på mig. Ghost rider på 3an, har ingen aning om varför jag sitter och ser på den men så är det. Imorgon blir det som sagt jobb, tre olika ställen. Kanske fyra beroende på om jag orkar annars tar jag det på tisdag. Ganska härligt med flexibelt jobb. Kan börja senare om dagarna med men då tar det längre tid.

Ipoden är laddad och fylld med musik. Bakade en baguette innan idag så jag kan ha frukost med mig. Då är väl allt klart skulle jag tro. Det som är kvar borde väl vara sova så natti natt.

Music in my heart


I want to eat all the time

Jag har suttit och kollat lite i min recept bok "hembakat" och hittade massor av smaskiga saker. Eftersom det inte är så kul eller nyttigt att bara baka det till sig sjävl tänkte jag bjuda hit mina underbara vänner på en tjejkväll med god mat och massa prat. Problemet är att vi aldrig har tid allihopa samtidigt. Väldigt tråkigt.

Jag vet iaf precis vad jag ska bjuda på, därför måste det vara en dag då jag inte jobbar så jag hinner med att fixa allt. Även om det kanske inte tar mer än någon timme. (a)

Först en fördrink med Parmesanbollar.


Sedan hemmagjorda pizzaslice med lite sallad och kall öl (?) Haha nej men något annat kanske.

Och tillsist mumsiga fudgesnittar, (varning för överkonsumering)


Big girls are beautiful.

Yummy

Idag har jag bakat rågbullar, mumsigt värre.


just because I'm me

Inatt var jag taxi, hämtade Sebastian, Christoffer och Timmi. Visst är jag snäll. :) Vaknade tidigt idag och är nu vrålhungrig. Kanske borde käka lite frukost.

Just det, gårdagen. Jobbade på Willys det var väl kul. Käkade ostmackor hos Anders på Lunchen. Hann även med lite TV-spel. HAHA. Träffade Annika när jag slutat, körde hem käkade en hamburgare och bosatte mig vid TVn. Ja det var väl det.

Nu blir det frukost och kl 12 simning med Susse.

The story never changes, just the names and faces


working hard

Det blev inget bloggande igår pga av att jag var alldeles för trött.

Gick upp vad fem igår, körde till jobbet, skrev på lite papper, jobbade på tre ställen och slutade vid ett. Körde hem och lagade fiskpinna. Mumsigt. Efterdet begav jag mig till Natalie för att plugga men det slutade med att jag somnade i soffan där. Och nu har jag hoppat av kursen. Det var inget för mig.

På kvällen simmade jag med Susse, tog lite roliga bilder med. Haha hem och käka pannkakor, se halv åtta hos mig och vampire diaries. Somnade dock i från det i soffan. Därför dunsade jag ner i sängen innan tio och sov som en stock hela natten.

Idag gick jag upp vid åtta, har hunnit duscha, se ett avsnitt av The secret life of the american teenager ochlekt med hunden. Nu ska jag bege mig mot Ystad för jobb på Willys. Ses kanske där?

Sleep lika a baby


better now

Då kryper jag snart ner i sängen.

Kvällen har jag spenderat gråtandes framför datorn med deppiga låtar. Vissa dagar är sådana. Men nu känns det mycket bättre. Tror det behövdes en sån här dag nu. Nog om det. Natalie har försökt övertala mig att fortsätta med kursen så vi får väl se. Kör hem till henne igen efter jobbet imorgon.

O, nu blev klockan mycket. Natti natt.

Dreaming


so little time

Har äntligen tagit mig tid att blogga lite. Inte för att jag har tid till det men för att jag känner att jag behöver det. 


Som ni ser är det mycket just denna vecka.

Jag funderar på att hoppa av kursen som jag läser då jag inte kommer någonstans med arbetena som ska vara klara imorgon (!), lyckat liksom. Men något positivt har faktiskt med hänt. Jag har kanske fått jobb två dagar i veckan ett tag fram över. Håll tummarna, ska prova där imorgon. Men jag börjar kl 06.00, kanske inte drömmen men jag är ändå glad :)

Beautiful soul


Annoying

Då blogg.se inte ville fungera igår kunde jag tyvärr inte blogga något.

Jag återkommer med ett ordentligt inlägg ikväll när jag kommt hem.

Happy valentines

Just my luck eller varför inte liksom. Jag poppade popcorn, hinner inte ta ett innan jag lyckas välta ut hela skålen över sängen och golvet. Yey!

Gårdagen var mycket trevlig! Bilder hittar ni här. " ... men inte Anders fot "

Jag är tyvärr inte på humör för att blogga. Detta beror på att jag inte kan sluta tänka på en sak. Återkommer imorgon. 

Practice kissing with a friend, what's the harm?


Party people


See ya


just for you

Jag hinner egentligen inte blogga, men jag gör det för er. <3

Har just lagat mat till en hel armé, den som är hungrig är därför välkommen hit. Men äter man så diskar man med. Haha. Gårdagen blev väl inte som vänat. Den var ledsen för det och en annan för något liknande. Men vi går inte in närmre på det. Trots detta var det i det stota hela en trevlig kväll. Bäst var nog kuddkriget med Anders. Asg. Även om han fick tag i båda kuddarna så hävdar jag att jag vann då han gav sig när jag tait fram mitt hemliga vapen. En ciderburk, muahahah. Var väl hemma i lägenheten vad fyra tiden men somnade nog inte förän fem.

Idag vaknade jag inte förän halv ett men så är det ju när man är uppe halva natten. Stannade kvar i sängen till tre då jag bestämmde mig för att gå en runda till Åhlens innan jag handlade det som behövdes till kvällsmat. Jag måste dock lära mig kolla efter vad det är jag köper. Bara för det liknar bacon och ligger i en likadan förpckning beyder det inte att det är det. Någon som kan gissa vad jag köpte?

Nu har jag ätit upp iaf och väntar nu på att Susse ska dyka upp. Under tiden ska jag nu ta och fixa mig lite. Iaf börja med att sätta i linserna för jag är inte sugen på att festa i glasögon. Hinner tyvärr inte skriva mer. Ska på Inflyttningsfest ikväll kl 19 -19.30 så nu drar jag.

You'r always on my mind

my brain is on vacation

Min hjärna har tagit semester. Hoppas den bestämmer sig att komma tillbaka till jobbet senast imorgonbitti.

Dagen har varit hel snurrig från början till slut. Glömde äta mitt på dagen. glömde köra till mormor och morfar när jag körde för att tanka. Glömde ringa. Glömde bort susse. Usch och fy på mig.

Som nämnt tidigare slog jag ryggen igår och idag har jag sjukt ont, så snälla håll tummarna för att det inte är så imorgon. Ska nämligen jobba och det betyder att jag ska stå upp i ca åtta timmar. :/

Med det så säger jag god natt och vi hörs antagligen inte förrän jag kommithem från utflyttningsfesten imorgon.
Love you

Scream

Irriterad, sur, ledsen, och skadad. HATA detta elende. Jag orkar bara inte! Jag är trött, har ont och jag kan inte tänka klart just nu. BAH!!

juoboäjknv'ä bzdofn<sjbgödsghäfvzghfcasnfsdfgcusfoözx GAHHH!! Så känner jag mig just nu.

That's it!

just another day

Tiden verkar flyga förbi idag. Jag har inte hunnit göra något vettigt alls. Men så är det ibland. Snart ska jag sticka ner och posta ett brev till storebror, skicka tillbaka lite kläder till HM och tanka. Sen är denna dagens ärende klara och jag kan återgå till mitt sjunde himlen maraton. Dvs andledningen till att jag inte gjort något vettigt idag. HAHA så blir det oftast när jag får hem en ny box. Fy på mig.

Men om jag ska hinna göra något alls idag så får jag väl ge mig iväg.
See ya.

sleepy

Uppe med tuppen idag. Usch och fy. Jag ringde iaf till AF och det visade sig att jag skulle dit imorgon, fick dock avboka den tiden då det står jobb på mitt schema. Hoppas innerligt att jag kommer kunna jobba imorgon, det ser dåligt ut just nu då ryggen värker ganska mycket efter gårdagens klantigheter.

Nu ska jag nanna kudden en stund till och hoppas på att det går över.

It hurts so bad

Då var denna dagen med förbi.

Började dagen med att sova lite för länge. Sånt är livet. Körde iaf iväg till Ystad i snöyran och lyckades iaf komma i tid. (lite privat) Sedan blev det en liten shoppingrunda (köpte väskan på bilden) där jag halkade runder på kullerstenen i en timme innan Robin väl svarade. Parkerade bilen vid jysk och promenerade hem till Robin, detta var då lättare sagt än gjort då jag halkade och landade på rumpan. Jag säger bara AJ! Gud vad jag skämdes, massa folk som såg en benen som sprattlade vilt i luften. Vilken syn det måste ha varit. Men men ko iaf hem till Robin där det blev en massa snack om allt och inget. Intressant och trevligt.










När jag kommit hem hittade jag ett paket från HM och två från CDON. Alltid kul.



Kvällsmaten bestod av omelett, bakom och en bit rostat bröd. Mums mums. Sen begav jag mig mot simhallen för en simtur med Susse. Händelserikt då susse låste in sina nycklar i skåpet, klant. :P Efter simningen körde vi hem till henne och såg halv åtta hos mig. På väg ner till hennes rum i källaren halkade jag i trappan och lyckades slå i ryggen. Yey heja mig. Eller inte, nu har jag ont bara jag flyttar mig. Men som sagt vi gick till hennes rum och där surfade vi runder på älskade tradera i några timmer (?) :o

Nu är jag hemma i sängen ser en film och funderar på om jag ska till AF imorgon eller inte. Har naturligtvis blivit av med min tid. SMART.

Sleep tihgt.


bad habit

Jag har kommit fram till att jag har en ful ovana att stanna uppe länge på kvällarna när jag vet om att jag har en tid att passa nästa dag. Inte bra alls.

Aja nu är iaf designen klar och jag ska nanna kudde.

I like you

yesterday, today, tomorrow

Gårdagen tillbringade jag i badrummet (det låter lite fel), under fyra timmar städade jag och sorterade allt som gömt sig där inne. Det blev fint kan ni tro och jag fyllde en hel papperskorg med jag vet inte vad.

Idag fortsatte jag min storstädning på rummet men det hände inte så mycket här. Fastnade med massa annat istället. Vid tre tiden kom My hit. :) Love you my friend. Massa snack, kvällsmat, simning och sen pysselkväll i lägenheten med Robin Hood i bakgrunden Lite roligt att man kan replikerna genom hela filmen. Nu ser jag she's all that och fixar lite med bloggdesignen.

Imorgon blir det en sväng in om till Ystad, lite fika hoppas jag på och kanske lite shopping. Vem vet, vi får helt enkelt se.

Nighti night

Huh?

Hur gick det här till? Plötsligt fördubblade mina besökare och två kommentarer dök upp. :o Inte för att jag klagar, det är väldigt kul. Blev bara lite chockad.

Har inte bloggat ordentligt på ett tag nu får väl ta och ändra på det. Här kommer iaf en summering av helgen.

Utgång i frdagskväll med underbara vänner och annat trevligt folk. Bilder fins på FB. Lördagen spenderqade jag mest i sängen innan vi tog tåget mot malmö för att äta på Harrys och se Buddy Holly på arenan. Kärlek till musikalen och huvudrollsinnehavaren Brolle. Hade jag hafr mer pnger så hade jag lätt sett den fler gånger. <3 Det händer inte mycket under söndagen men det blev iaf film med S, Änglar och demoner. Verkligen en bra film. Tror nog det var allt.

baby you got to be crule to be kind

<3<3

I hate the way you talk to me
And the way you cut your hair
I hate the way you drive my car
I hate it when you stare

I hate your big dumb combat boots
And the way you read my mind
I hate you so much that it makes me sick
It even makes me ryhme

I hate the way you're always right
I hate it when you lie
I hate it when you make me laugh
Even worse when you make me cry

I hate the way you're not around
And the fact that you didn't call
But mostly I hate the way I don't hate you
Not even close, not even a little bit, not even at all.

<3<3

sleep tight

Inte nykter. God natt

too bad

Såg precis en snygging, mums!

Befinner mig i en studentlägenhet i Växjö. Det är dax att sova men det går ju inte när det springer in snyggingar i lägenheten. Hit får man åka oftare. ;)

Annars har det väl inte hänt så mycket, är sims beroende för tillfället. Ops!

Idag kom iaf My och vi pysslade lite innan Natalie kom med tåget och det var dax att bege sig mot Växjö igen. Efter lite omvägar och klagande på GPS:en kom vi fram.

That's it.
Natti natt skåne

always and foreverever

Bloggtorka as usual.

Under de gångna dagarna har jag mest spelat sims och tagit det lugnt. That's it.

My jag vill bara säga att jag älskar dig och jag är glad för din skull. Jag kommer alltid stå vid din sida så länge du står vid min. Tack för att du lyssnar på mig även om jag blir tjatig. Det betyder mycket för mig. <3<3

It's hard to get by just upon a smile

RSS 2.0