Tosselilla is the shit

Pust! Detta hade jag då aldrig väntat mig. Kommer till jobbet och jag börjar med att starta larmet. Lyckat Kimmie, lyckat. Hinner tända lamporna och starta "mosvattnet" innan Marcus dyker upp. Vi hinner med ganska mycket innan de första kunderna dycker in kl 11. Av någon andledning bestämmer sig mer än en skolkass (mer två, tre, fyra kanske) för att komma och äta innan tolv. Varför!? Men Mackan är ju kungen (hahahaha) så han håller ställningarna tills Susse dycker upp vid tolv (Måste på pecka att jag inte var arbetslös, jag hade kassan). Fullt ös farm till två. Jag säger då det, tur att det var vi "gamlingar" som jobbade idag. Hade nog inte funkat annars. Synd bara att Myspys fortfarande var sjuk och inte kunde komma idag. Krya på dig vännen.

När klockan äntligen blivit fem och vi stängt gatuköket hämtade vi upp alla pantburkarna, och ni kan aldrig gissa vad jag och Susse hittade i en av påsarna! En blöja!? Vem slänger en blöja inne på en servering och dessutom inte ens i soporna utan bland pantburkarna. Nä fy!

Nu står iaf två sopsäckar pantburkar i mitt garage så jag får väl bege mig till ICA och panta snart. Susse, säg till när vi ska jävlas med "burkmaskinerna" på ICA.

Paantaaa meeeraaa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0